TAJ DEČAK JE VEĆ SEDE DOBIO, TO TRAJE 9 GODINA Milanović o Severininom slučaju: "Ne znam kakvi su mu majka i otac, ali..."
Foto: Damir Dervišagić, EPA-EFE/KENZO TRIBOUILLARD / POOL

oglasio se

TAJ DEČAK JE VEĆ SEDE DOBIO, TO TRAJE 9 GODINA Milanović o Severininom slučaju: "Ne znam kakvi su mu majka i otac, ali..."

Stars -

Predsednik Republike Hrvatske Zoran Milanović komentarisao je slučaj pevačice Severine i odluku Vrhovnog suda da joj oduzme starateljstvo nad sinom.

Milanović je, naime, od strane novinara bio upitan o slučaju pevačice. Iako, kako je naglasio ne ulazi u materiju, pomenuo je Severininog sina.

Zoran Milanović
foto: Youtube/Hrvatska radiotelevizija

- Ne ulazim u materiju, ne znam. Devet godina to traje, taj dečak verovatno je sede već dobio. Devet godina, taj mali je sigurno već poludeo… - izajvio je Milanović.

Predsednik je pomenuo i Vrhovni sud, sud koji je doneo odluku da satrateljstvo dodele ocu deteta.

Severina, Severina Vučković
foto: ATA Images

- Ne znam kakvi su mu majka i otac, ali gde su tu sudovi? Kome to predbaciti? Predsedniku Vrhovnog suda? On tu ništa ne može… Možda treba u Ustavu nešto promeniti -rekao je Milanović, prenosi "Dnevnik.hr".

Milan Popović: "Ovo je Severinin medijski cirkus"

Milan Popović se isto oglasio nakon što je donesena odluka.

- Vrhovni sud je najviša pravosudna instanca u Republici Hrvatskoj. Presuda je donesena jednoglasnom odluka veća od 5 vrhovnih sudije. Odluka je prvedna i zadovoljan sam, ali priča još nije završena. Županijski sud u Splitu i druge sudije ovog postupka su naneli nenadoknadivu štetu našem detetu - rekao je Milan Popović za "RTL", a onda dodao:

Milan Popović
foto: Printscreen/Pink

- Nastaviću da koristim sva pravna sredstva da raskrinkam sve koji su u tome učestvovali i da za to budu adekvatno sankcionisani. I za kraj, ova odluka nikako ne znači da gospođa majka neće moći da viđa dete. Tih 20 meseci kada je dete živelo kod mene majka više od pola termina nije dolazila po dete, a što je još gore nije ni tražila da više bude sa detetom. Ovo je samo još jedan medijski cirkus Severine Vučković, sezona 156.

Kurir.rs/Dnevnik.hr/K.M.

Bonus video:

00:07

Severina na nastupu Indire Radic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja