SEVERINA SE HITNO OBRATILA PREDSEDNIKU HRVATSKE: Poštovani, oduzima mu se pravo na bezbrižno detinjstvo, nema dete još sedih...
Foto: Printscreen/RHMZ

bila je direktna

SEVERINA SE HITNO OBRATILA PREDSEDNIKU HRVATSKE: Poštovani, oduzima mu se pravo na bezbrižno detinjstvo, nema dete još sedih...

Stars -

Nakon što je Vrhovni sud ukinuo odluku Županijskog suda o zajedničkom starateljstvu Severine Vučković i Milana Popovića nad sinom Aleksandrom, danas je ovu odluku suda prokomentarisao i predsednik Hrvatske Zoran Milanović.

- Devet godina to traje, taj dečak je verovatno sede već dobio. Devet godina… Ne znam kakvi su mu majka i otac, ali gde su tu sudovi? Kome to prebaciti? Predsedniku Vrhovnog suda? On tu ništa ne može”, rekao je Zoran Milanović za "Dnevnik.hr" o slučaju Severine i Milana Popovića.

Nakon ove njegove izjave Severina Vučković se obratila Milanoviću na svom Instagram profilu.

- Poštovani Predsedniče, nije 9 godina, 11 godina to traje. Hvala što ste shvatili da se ne radi o meni, nego o mom detetu. I da je to poigravanje sistema s jednim detetom više od decenije - bezosećajno. Oduzima mu se pravo na bezbrižno detinjstvo i pravo na dom. I na kraju, hvala na brizi, nema dete još sedih. I nije poludeo …ali i Vi predsedniče morate da shvatite da je upravo predsednik vrhovnog suda ovo vratio ponovo na prvu instancu… I šta ćemo sad? Kažu, pravda uvek pobedi na kraju, a bilo bi bolje da je pobedila na početku - napisala je Severina.

Kurir / Blic

Bonus video:

00:07

Severina na nastupu Indire Radic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track