ACA SOFRONIJEVIĆ O DEVOJCI: POZNATA NOVINARKA JE "KRIVA" ZA SVE! Pokušavala je da nas spoji još od 2019, al neće ona, neću ja!
Foto: Printscreen

kurir tv

ACA SOFRONIJEVIĆ O DEVOJCI: POZNATA NOVINARKA JE "KRIVA" ZA SVE! Pokušavala je da nas spoji još od 2019, al neće ona, neću ja!

Stars -

U Emisiji Divan Šou kod Ivana Gajića harmonikaš Aleksandar Aca Sofronijević prvi put je otkrio kako se upoznao sa svojom sadašnjom devojkom:

Ivan Gajić
foto: Kurir televizija

- Evo reći ću vam. Premijerno ću da kažem, ovo je premijera za ceo svet. Vesna Milanović! Kaže ona meni 2019, znaš kakvu drugaricu ja imam za tebe. A ja kažem, ma daj na molim te. Ne volim to da me neko sa nekim upoznaje. Onda ona priča meni za nju, a njoj za mene.Tako to traje, neće ona, neću ja, nikako.

Vesna Milanović
foto: Printscreen/Instagram

Novinarka je onda u Sofrinom prisustvu obavila video poziv sa svojom drugaricom koju mu je "namenila":

- Pozove me na videopoziv. Ja se javim, mislim, uvek se javim. E, ovo je Kosana. Dobro, ćao, ja mahnem. I to je to. I nekako se mi zapratimo na Instagramu i to je to, ništa više. Tu gde ja treniram, ispostavi se da ona tu radi privatno u toj bolnici, ona je oftamolog.

Aca Sofronijević
foto: Kurir Televizija

- Tu se mi kao zvanično upoznamo, i od tog nekog prvog pogleda je sve krenulo, i neke poruke, i neka komunikacija, i eto, da kažem da je Vesna Milanović kriva za sve. Pokušavala je da nas spoji od 2019, a spojili smo se 2023. Nisam hteo jednostavno, kao ni ona jer nismo u tom fazonu da nas drugi ljudi spajaju.

Kurir.rs

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Bonus video:

00:34

ĐANI NAPRAVIO FEŠTU PUTNICIMA U AVIONU: Pevač zapevao svoj najveći HIT, a pratila ga je i HARMONIKA! VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja