OVAKO JE TOPALKOVA ĆERKA REAGOVALA NA ŠOK PRIČE O NJENOM MUŽU! Helena jednim potezom sve objasnila
Foto: Nemanja Nikolić, Printscreen/Instagram

Fotografija govori više od hiljadu reči

OVAKO JE TOPALKOVA ĆERKA REAGOVALA NA ŠOK PRIČE O NJENOM MUŽU! Helena jednim potezom sve objasnila

Stars -

Aktuelna učesnica "Elite" Jovana Cvijanović, nedavno je priznala da dobro poznaje supruga Helene Topalović, a onda je šokirala tvrdnjama da ga Topalkova ćerkama na mrežama ne pokazuje jer ju je sramota njegovog izgleda.

Međutim, Helena nije želela da se izjašnjava povodom ove teme, već je na Instagramu objavila sliku na kojoj se drži za ruke sa suprugom Draganom i tako svima stavila do znanja da ovakve priče ne mogu da poljuljaju njihov odnos.

Helena Topalović
foto: Printscreen Instagram

Podsetimo, Jovana Cvijanović je nakon priznanja afera sa MC Stojanom, Peđom Medenicom, Andrijom Živkovićem i Nikolom Kalinićem, oplela i po Heleninom suprugu, pa čak dodala da mu Dragan nije pravo ime.

Jovana Cvijanović
foto: Nemanja Nikolić, Starsport, screenshot

- Mediji ga znaju kao Dragan, ali nije Dragan nego Dragomir zvani Plovak... Ima tu zanimljivih priča, tek smo počeli. Nikakav Dragan nije u pitanju, već Dragomir. Helena nam je s njim u braku, ali nikada nije objavila njegovu glavu pošto je visok 140 cm i ima jedno 90 kilograma. Samo mu je objavila ruku da se vidi "rolex" i "cartier"... Fizički izgled je ne radi, ali gold kartica je radi. Dragomir sa mnom u životu nije bio.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja