SLAVICA ĆUKTERAŠ NAKON TOLIKO GODINA OTKRILA RAZLOG POVLAČENJA SA SCENE! Najavila povratak, a evo šta kaže za Žiku i Sašu Popovića
Foto: Printscreen Pink Tv

progovorila o svom o privatnom životu i karijeri

SLAVICA ĆUKTERAŠ NAKON TOLIKO GODINA OTKRILA RAZLOG POVLAČENJA SA SCENE! Najavila povratak, a evo šta kaže za Žiku i Sašu Popovića

Stars -

Slavica Ćukteraš, koja se povukla na vrhuncu slave progovorila je o svom o privatnom životu i karijeri.

Ona je na samom početku intervjua progovorila o naslednici.

Slavica Ćukteraš
foto: Printscreen Pink Tv

- Nisam doživela neprijatnosti od sedme sile, ali ne eksponiram dete. Ne volim da objavljujem njene fotografije na društvenim mrežama. Znam da puno ne mogu da utičem da to, ona je krenula u školu, sada otkriva, upoznaje... Pokušavam da je ispratim maksimalno koliko mogu.

Slavica se dotakla i emotivnog statusa:

Slavica Ćukteraš
foto: Printscreen Pink Tv

- Što se tiče emotivnog partnera, zaljubljen sam sada! Drago mi je što sam pronašla osobu sa kojom mogu da funkcionišem, ali ništa nije garancija!

Pevačica je imala šta da kaže o čelnicima Grand produkcije: Saši Povoviću, Žiki Jakšiću, ali i zašto se povukla sa scene u jeku popularnosti:

- Sa njima sam u super odnosima. Skoro sam se čula sa Sašom Popovićem... napravićemo i neku saradnju. Povukla sam se kada sam bila na nekom vrhuncu, ali sam morala da se sklonim. Nekako nisam mogla da se nosim sa time u tom trenutku. Jedina greška je što sam se povukla toliko dugo. Smetalo mi je što nisam imala privatan život. Više nisam mogla da živim tako. Neko može sve to da izgura, ja jednostabno nisma mogla, rekla je ona, i najavila tri nove pesme i veliki povratak na scenu, ali mogući solistički koncert!

Severina, Severina Vučković
foto: ATA Images

Pevačica se na kraju osvrnula i na temu broj 1 u regionu koja se odnosi na Severinu i oduzimanja starateljstva nad njenim detetom:

- Nikada nisam čula da se neko sudi oko starateljstva više od jedne decenije. Severinin slučaj je specifičan. Mislim da je to bukvalno silovanje Severine! Ona je moćna jer se bori za svoje dete, ne napadaju je zato što je moćna na nekom drugom polju! U svemu ovome dete će najviše stradati - zaključila je Slavica!

Kurir.rs/Premijera Vikend Specijal/K.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track