PEVAČICA ODBILA ŽELJU GOSTA, A ONDA USLEDIO ŠOK! Pojavila se majka Marije Šerifović i ostavila je u čudu
Foto: Printscreen

uputila joj reči koje će ona zauvek pamtiti

PEVAČICA ODBILA ŽELJU GOSTA, A ONDA USLEDIO ŠOK! Pojavila se majka Marije Šerifović i ostavila je u čudu

Stars -

Nadica Ademov, postala je majka po prvi put, a još tokom trudnoće odlučila je da se na neko vreme povuče sa javne scene i u potpunosti posveti porodičnom životu.

Pevačica sada radi na novim projektima koliko joj vreme dozvoljava, a nedavno se prisetila situacija sa jednog veselja gde je Verica Šerifović ostavila u čudu.

Verica Šerifović
foto: Damir Dervišagić

Naime, njoj je jedan gost tražio da otpeva upravo Veričinu pesmu što ona nije želela da uradi.

-Na primer, imala sam jednu situaciju u Parizu na jednom privatnom veselju, Verica Šerifović je bila tu. Neko mi je tražio baš da pevam njenu pesmu, ja sam rekla: “ Izvinjavam se, ali ne mogu to da uradim, Verica je tu“ - počela je Nadica i nastavila:

-U tom momentu je ona ustala i rekla mi je: „Pevaj sine karijera je ispred tebe“, to je meni zaista mnogo značilo i ja nju mnogo volim - rekla je Nadica.

Nadica Ademov
foto: Kurir

Nadica ne krije koliko joj se život promenio, a kako njena jača polovina veoma imućna otkriva i da joj je laknulo jer je obezbeđena.

- Hvala Bogu da imam čoveka za koga ne moram da mislim za budućnost, nego on misli za budućnost, ne samo finansijski nego celokupno. Mislim da sam takvog čoveka zaslužila, toliko sam godina radila i namučila se da mi je Bog poslao čoveka na kome sam zahvalna - rekla je nedavno.

Kurir.rs/Grand/K.M.

Bonus video:

01:26

Aleksandra Nikolić proslavila 26. rođendan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track