U OVOM STANU JE ODRASLA ANELI! Dom učesnce Elite bio u haotičnom stanju, njen bivši tvrdi da je uložio 65.000 evra u renoviranje!
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

objavio snimak

U OVOM STANU JE ODRASLA ANELI! Dom učesnce Elite bio u haotičnom stanju, njen bivši tvrdi da je uložio 65.000 evra u renoviranje!

Rijaliti -

Učesnica rijaliti programa "Elita", Aneli Ahmić, izazvala je pravu pometnju ulaskom u "Belu kuću", a njen odnos sa bivšim suprugom, Asminom Durdžićem, glavna je tema žute štampe već duže vreme. Sada se pojavio snimak kuće u kojoj je Ahmićeva odrasla.

Aneli Ahmić
foto: Printscreen Pink

Asmin je u više navrata govorio o svojoj bivšoj partnerki, koju je ostavio zbog Stanije Dobrojević, i uslovima u kojima živi, te istakao da je lično dao 65.000 evra kako bi renovirao njen porodični dom.

Prema Durdžićevim tvrdnjama, snimak je nastao 2022. godine, a kako se može primetiti, stanje u kući je u poprilično haotičnom stanju.

- Kuća u Dubrovniku, pre nego što sam je ja opremio, snimak iz 2022. godine! Bogatašica Aneli - napisao je Asmin ispod video snimka.

Stanija Dobrojević, Asmin Durdžić
foto: Printscreen:instagram/ANELI_HANCY

Pored pretrpanih stvari, polica, ormara bez vrata, kupatilo je bilo takođe preopterećeno raznim stvarima, a u dnevnom boravku se nalazi peć na drvo, pomoću koje su se grejali.

Kurir/Informer/Preneo: I.L.

Bonus video:

01:26

Aleksandra Nikolić proslavila 26. rođendan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track