CECA I TEA ZABRANILE DA SE NJIHOV NASTUP SA ROMSKOG BALA EMITUJE NA JUTJUBU! Isplivali svi detalji, evo šta kažu pevačice
Foto: Damir Dervišagić, Petar Aleksić, Shutterstock, Ilustracija

rampa

CECA I TEA ZABRANILE DA SE NJIHOV NASTUP SA ROMSKOG BALA EMITUJE NA JUTJUBU! Isplivali svi detalji, evo šta kažu pevačice

Stars -

Svetlana Ceca Ražnatović i Tea Tairović bile su najveće zvezde na nedavno održanom "Romskom balu" u Severnoj Makedoniji.

Ipak, njihovo učestvovanje na ovom tradicionalnom događaju na kome se okupljaju bogati Romi iz celog sveta prošao je u senci skandala u kome su glavne akterke bile upravo Ceca i Tea.

Tea Tairović, Ceca Ražnatović
foto: Petar Aleksić, Ana Paunković, Shutterstock

Kako saznajemo od izvora sa lica mesta, njih dve su se pobunile kada su saznale da će njihov nastup biti sniman i emitovan u okviru emisije "Svadba od milion evra", što im se nikako nije dopalo, pa su svoje pojavljivanje i izlazak na scenu uslovili zabranom emitovanja, kako na televiziji, tako i na Jutjubu.

- Situacija je bila krajnje neprijatna. Ceca je bila baš besna. Ovo nije prvi put da se ovako nešto događa. Tea je takođe imala iste uslove kao Ceca, što je sve začudilo, jer ona nikad nije pravila probleme ovakve vrste - ispričao nam je izvor, a onda nam je otkrio i da je Ceca za 50 minuta plaćena 50.000 evra, o čemu je Kurir prvi i pisao.

- Ceca je pevala 50 minuta i za to je plaćena 50.000 evra. To praktično znači da je za minut pevanja plaćena po 1.000 evra. Tea je pevala duže, a njeno gostovanje plaćeno je 20.000 evra. Tu su bili i Đogani fantastiko, Muharem Serbezovski, Sara Relić, kao i romske muzičke zvezde iz Severne Makedonije: Bernat, Tarkan, Džefrina i Cita, koji su dobili mnogo manje honorare, ali nisu pravili nikakve probleme oko emitovanja njihovih nastupa u emisiji "Svadba od milion evra" - završava naš izvor.

svadba od milion evra
foto: Printscreen/Instagram

Inače, kako je navedeno i u samoj emisiji, njihova ekipa je uredno pozvana na "Romski bal" koji je i javni događaj, te da su opet imali problem sa Ražnatovićkom, kojoj se ovaj put pridružila i Tairovićka.

- Da li je toliki problem da ljudi vide da su Ceca i Tea nastupile na "Romskom balu", koji je zaista izgledao glamurozno? Zašto se Ceca i Tea razlikuju od svojih kolega koje su nastupale iste večeri i nisu imale problem da se snimaju na ovom događaju. Ne zaboravite da mi nismo imali problem ni sa najvećom balkanskom zvezdom Lepom Brenom, koja je pevala prošle godine na milionskoj svadbi na obali mora, već se veselila sa svim gostima, a našoj ekipi je uputila tople pozdrave. Ceca i Tea nisu ispale fer ni prema nama, ni prema ljudima koji su učestvovali na ovom balu. Mi ćemo biti objektivni i reći ćemo da su napravile sjajnu atmosferu, a posebno Tea, koja je igrala i dala sve od sebe da gosti uživaju - istakli su autori ove emisije u izveštaju sa bala.

Svetlana Ražnatović Ceca, Tea Tairović
foto: Damir Dervišagić, Petar Aleksić, Shutterstock, Ilustracija

Kako bismo čuli šta imaju o ovoj temi da nam kažu i same Ceca i Tea, pozvali smo njihove PR službe.

- Niko iz produkcije emisije nije tražio saglasnost "Ceca mjuzika" za snimajuća prava koncerta. Po zakonu, bez dobijenih prava ne mogu javno da emituju koncert - poručili su nam iz Cecinog PR tima.

U Teino ime, izjavu nam je dao menadžer Nikola Bojić.

- Tea nije dobila zahtev od organizatora ili produkcije da se javno emituju njene pesme. Da biste emitovali nečije pesme za to je, prema zakonu, potrebno da imate pisanu saglasnost a ne da samo dođete i upalite kameru. Kada je reč o snimanju koje nije profesionalno snimanje, a od kog se kasnije ne profitira na za to predviđenim platformama, to svakako nije bilo nikome uskraćeno. Pod tim mislimo na snimanje mobilnim telefonima, što su gosti naravno bez ograničenja činili, a Tea kasnije sa zadovoljstvom, kao što to uvek čini kada je reč o njenoj publici, šerovala na svojim profilima na društvenim mrežama - poručio nam je Tein menadžer.

Stars naslovna
foto: Kurir

Kurir.rs

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

01:13:49

SCENIRANJE 02.07.2023. RADA MANOJLOVIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track