NADA TOPČAGIĆ URLALA U AVIONU, STJUARDESE ODMAH REAGOVALE! Pevačica od straha nije znala gde se nalazi
Foto: Damir Dervišagić

NADA TOPČAGIĆ URLALA U AVIONU, STJUARDESE ODMAH REAGOVALE! Pevačica od straha nije znala gde se nalazi

Stars -

Nada Topčagić i dalje ne može da prevaziđe strah od letenja avionom, pa je se prisetila nekoliko situacija koje su se dogodile kada je letela sama, a jednom prilikom je zakasnila na let zbog straha.

Nada Topčagić
foto: Printscreen TV Pink

- Uvek je bilo dobro kada su išle i ostale kolege, pa svi zajedno letimo, ali se dešavalo da letim sama iz Beča za Tirol, ja sama u avionu, a imalo je samo sedam putnika. Dogodile su se turbulencije, a ja sam počela tako da urlam da su stjuardese prišle do mene, a okolo sve stranci – rekla je ona.

Nada priznaje da je najviše nervira kada negde putuje, a mora da promeni više aviona.

Nada Topčagić
foto: Kurir tv

- Najgore mi je bilo kada sam sama letova, ti gejtovi, let kasni, a ti treba da presedneš negde, ja tu ne mogu da se snađem. Od straha ne znam gde se nalazim i tako sam jednom doživela da mi je avion odleteo, pa sam pet dana ostala u Milanu – dodala je Nada i priznala da nikada u avion ne ulazi trezna.

- Nemoj da se foliramo, ja moram da popijem i da budem raspoložena za avion, inače nema šanse da krenem. Kada bi sela trezna u avion, bilo bi svašta.

Nada Topčagić
foto: Damir Dervišagić

Inalče, Nada Topčagić već nekoliko godina ima velikih problema sa kućom u Kaluđerovini kod Tivta.

Nada je svojevremeno priznala da je nakon dugog razmišljanja odlučila da je proda, međutim od kupaca nema ni traga ni glasa, iako su joj ranije nudili milione za tu nekretninu.

Kurir.rs/Grand

Bonus video:

00:16

Ispred doma Džinovića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track