"BUDITE JAKI ZA MENE" Bivši učesnik Zadruge krenuo u Tursku na operaciju želuca (VIDEO)
Foto: Printscreen

"BUDITE JAKI ZA MENE" Bivši učesnik Zadruge krenuo u Tursku na operaciju želuca (VIDEO)

Stars -

Tiktoker Nenad Lazić Neca, bivši učesnik rijalitija "Zadruga", godinama kuburi s viškom kilograma, a sada je odlučio da ih se jednom za svagda reši. Pošto dijete u njegovom slučaju nisu urodile plodom, Neca se odlučio za sve popularniju operaciju smanjenja želuca u Turskoj.

Neca je ranije na društvenim mrežama najavio da je skupio novac za dugo željenu operaciju, te da će uskoro otići na put i rešiti se kilograma, a taj dan je upravo došao. Lazić se jutros oglasio s beogradskog aerodroma "Nikola Tesla", uoči ukrcavanja na let za Istanbul.

- Pozdrav, dragi moji, evo me sad u gejtu, čekamo avion za Tursku. Iskreno, nemam tremu, da vam kažem. Potpuno sam opušten. Mislio sam da će da bude gora atmosfera kada se budem pojavio na aerodromu. Tu su i ljudi koji idu sa mnom isto na operaciju. Pružite mi podršku, a naravno, ja ću vas o svemu obaveštavati i videćete da će sve da bude u redu - vedar je i nasmejan Neca.

- Dragi moji, o baveštavam vas da krećem u Istanbul. Javljam vam sve! Budite jaki za mene! Voli vas vas Neca - poručio je bivši zadrugar.

kurir.rs/pink/preuzeo I.L.

Bonus video:

00:16

Ispred doma Džinovića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track