OD JEDNE PESME KUPIO STAN I AUTO, A DANAS ŽIVI U VELELEPNOJ VILI: Šerif Konjević ne krije hedonizam "Za ovo sam se celog života"
Foto: Fazlagić Jasmin

OD JEDNE PESME KUPIO STAN I AUTO, A DANAS ŽIVI U VELELEPNOJ VILI: Šerif Konjević ne krije hedonizam "Za ovo sam se celog života"

Stars -

Šerif Konjević godinama je na estradnoj sceni, a samo od jednog hita, pesme "Bela venčanica", kupio je sebi prvu nekretninu.

Šerif Konjević
foto: Marko Jović

Šerif danas ima velelepnu vilu na Ilidži, a kako kaže sve je stekao svojim dugogodišnjim radom.

- Ja sam ovo časno zaradio i za ovo sam se celog života borio. Ja sam čovek domaćin, volim da mi je lepo, čisto i prijatno. Puno radim i onda dom mora da mi bude takav – priznao je on u jednoj emisiji.

Prisetio se i trenutka kada je kupio svoju prvu nekretninu, i to zahvaljujući jednoj pesmi.

Šerif Konjević
foto: Fazlagić Jasmin

- Zaradio sam mnogo novca zbog pesme „Bela venčanica” koja je prodata u oko 850 hiljada tiraža. To je meni bilo neshvatljivo. Ali eto, kroz taj uspeh sam dobio i finansije pa kupio stan i auto – istakao je Šerif u emisiji.

Inače, Šerif Konjević važi za kralja bakšiša, a nedavno je govorio o svojim pesmama zahvaljujući kojima je zaradio basnoslovne sume novca.

- Moje pesme su dugo godina pristne na sceni i hvala Bogu dobro me glas služi i to je dar. Kada je u pitanju moja zabava, zabavljam se isto kao i drugi. Ne bih nekoga izdvajao, dragi su mi mnogi, volimo se i poštujemo, maniri su jako bitni, ali pesma čini sve i donese nešto što čovek ne može drugačije - kaže Konjević u emisiji "Nikad nije kasno".

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

00:16

Ispred doma Džinovića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track