DEJAN MILIĆEVIĆ OTKRIO CECINU TAJNU! Niko nije očekivao da će se to desiti, ćutao 26 godina!
Foto: Printscreen/YouTube, Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić

DEJAN MILIĆEVIĆ OTKRIO CECINU TAJNU! Niko nije očekivao da će se to desiti, ćutao 26 godina!

Stars -

Jedan od naših najpopularnijih fotografa Dejan Milićević tokom svoje dugogodišnje karijere sarađivao je sa brojnim zvezdama, a jednom prilikom se prisetioanegdote sa pevačicom Svetlanom Cecom Ražnatović.

Milićević je ispričao situaciju koja se dogodila davne 1995. godine kada su radili omot za Cecin album.

Dejan Milićević
foto: Printscreen

– Ima toliko tih anegdota… Anegdota koja nije da mi je najupečatljivija, ali gde vidiš da je neko surovi profesionalac je kad smo radili prvi omot za „Ljubav fatalnu“ za Cecu, slikali smo je u garaži na Obilićevom vencu, želeli smo Cecu zalizanu na motoru, a frizerka nije ponela fajtalicu i Ceca vidi baricu i kaže: „Pa evo ti, uzmi vodu odavde“ i frizerka umoči ruke u baru i zaliže joj kosu, to je kada je neko surovi profesionalac i bitno je samo da se završi posao – ispričao je Dejan 2021. godine za Grand.

Ceca Ražnatović
foto: ATA Images

Milićević je uporedio saradnju sa našim najvećim zvezdama Cecom i Brenom kada je otkrio da li su zahtevne.

– Ceca i Brena se baš razlikuju. Jedna voli da snimanja traju duže dok druga ne. Brena je surovi profesionalac, ona ide da snima i na -50! Naravno jedna voli da snima napolju, druga unutra, ali ne mešaju mi se u posao to je bitno. Cecu bolje poznajem jer sa njom radim duže, ali ona recimo voli da što pre završi. Ali obe vole da na kraju vide kako je sve ispalo - priča on.

Kurir/Grand/Preneo: I.L.

Bonus video:

01:26

Aleksandra Nikolić proslavila 26. rođendan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track