NOVI ESTRADNI RAT NA POMOLU?! Dara Bubamara udarila na Milicu Pavlović, u sve upletena i JK: Ovo je razlog zašto je NE PODNOSI
Foto: Nemanja Nikolić, Petar Aleksić, Printscreen/Instagram

PROVOKACIJA

NOVI ESTRADNI RAT NA POMOLU?! Dara Bubamara udarila na Milicu Pavlović, u sve upletena i JK: Ovo je razlog zašto je NE PODNOSI

Stars -

Dara Bubamara već duže vreme "ima pik" na mlađu koleginicu Milicu Pavlović!

Kako saznajemo iz dobro obaveštenog izvora, Dara je svojim prijateljima u razgovoru ispričala da joj se uopšte nije svideo Miličin koncert u beogradskoj areni koji je ona održala krajem decembra, kao i da ga je u mnogim delovima iskopirala. Očekivano, najviše joj je zasmetalo što je kao i ona 2018. godine za specijalnu gošću imala sada svoju bivšu drugaricu Jelenu Karleušu.

Dara Bubamara, Milica Pavlović
foto: Nemanja Nikolić, Petar Aleksić, Printscreen/Instagram

- Sve nas je iznenadilo što Dara pljuje Milicu u društvu, posebno što je do sada uvek imala lepe reči za nju i njen uspeh. Ipak, njoj je zasmetao Miličin koncert u Areni, za koji je rekla da ga je u nekim delovima iskopirala "jedan na jedan". Posebno ju je iznervirao deo kada se na bini pojavila njena bivša, a sadašnja Pavlovićkina drugarica Jelena Karleuša. Dara smatra da je Milica celu ideju uzela od nje, i od načina pojavljivanja i ponašanja na sceni, koncepta, pa i kostima, priče... Baš je poludela i nije štedela reči i ružne komentare na njen račun. Posle je komentarisala i da nije bilo lepo od nje kako se u javnosti ponela prema Ani Nikolić u jeku afere "Provereno" i da je u tom sukobu apsolutno bila na Aninoj strani - završava naš izvor.

Jelena Karleuša, Dara Bubamara
foto: Dragana Udovičić

Da Bubamara više javno ne krije svoj amonizitet prema Milici, pokazuje i njen najnoviji postupak. Pre nekoliko dana na svom Instagram storiju podelila je video jednog od svojih pratioca koji je "okačio" stari Darin snimak na kome ona u svom prepoznatljivom stilu igra i peva u jednoj televizijskoj emisiji.

- Jedna je Dara Bubamara! Džabe Milice Pavlović, ovakvu energiju i harizmu "provereno" možeš samo da sanjaš - pisalo je uz Darin snimak iz 2003. godine.

Pozvali smo i Daru i Milicu, ali nam se one nisu javljale na poznate brojeve telefona.

Dara Bubamara
foto: Printskrin/Instagram

Podsetimo, mediji su svojevremeno pisali da je Dara iskopirala Milicu i njen stajling u jednom od svojih spotova. Tako se Dara u spotu za pesmu "Neću kući" pojavila u bodiju s neobičnim korsetom, dok je Milica istu odevnu kombinaciju nosila nekoliko meseci ranije u ekranizaciji pesme "Selfi". Da nije u pitanju koincidencija, opet je dokazala Bubamara kada se u sledećem kadru istog spota pojavila u kupaćem kostimu, koji je Milica takođe ponela pre nje u spotu za pesmu "Demantujem".

Milica Pavlović, Dara Bubamara
foto: Printscreen YT

Kurir.rs

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

01:38:13

SCENIRANJE 25.06.2023. MILOMIR MARIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track