DRASTIČNA PROMENA! Znali ste ih po silikonima, a sad su sve povadile, pogledajte kako izgledaju naše poznate dame potpuno prirodne
Foto: Privatna arhiva

Sve pozitivno iznenadile

DRASTIČNA PROMENA! Znali ste ih po silikonima, a sad su sve povadile, pogledajte kako izgledaju naše poznate dame potpuno prirodne

Stars -

Tamara Đurić nije jedina ličnost iz javnog života koja je izvadila silikone.

Sve je više pripadnica nežnijeg pola koje koje vraćaju prirodan izgled svom poprsju. Neke to čine jer su preterale s veličinom, pa to estetski ne izgleda lepo, a ima i onih koje su se zbog kubikaže koju su stavile suočile sa nesnosnim bolovima u leđima.

Tamara Đurić
foto: Privatna arhiva

Jedna od prvih koja se rešila silikonskog poprsja je Stoja Novaković. Ona je to i javno priznala i otkrila da se suočila sa zdravstvenim problemom.

- Silikoni su mi napravili veliki problem s kičmom, pa sam ih sa zadovoljstvom uklonila - izjavila je nakon operacije Stoja.

Stoja Novaković
foto: Privatna arhiva

Tina Ivanović je važila za jednu od pevačica sa najbujnijim dekolteom. Ona je za medije ispričala da je silikone ugradila da bi privukla pažnju, ali se godinam akasnije odlučila za prirodni izgled grudi.

Tina Ivanović
foto: Privatna arhiva

I zvezda "Granda" Jelena Gerbec se pokajala zbog silikonskih grudi. Iako ih je imala, nikada ih nije isticala.

- Ja ne znam šta je meni, ja sam izgleda neka čudna ličnost. Stavim grudi, pa izvadim, udam se, pa se razvedem, pa se opet vratim. Ne oblačim se provokativno i te grudi nikad nisam ni izbacila u dekolte, kad sam imala silikone. Puno sam trenirala i onda je to tkivo samo nestalo i onda sam rekla doktoru da mi uradi bukvalno neprimetno, da mi vrati to što sam imala, međutim nismo se dobro razumeli i bila sam totalno nezadovoljna i nesrećna. Onda sam rekla, šta će meni ovo u životu ja nisam taj tip devojke. Čekala sam samo da prođe taj neki period da mogu ponovo anesteziju i da ih izvadim - ispričala je Gerbecova.

Jelena Grebec
foto: Privatna arhiva

I stručnjaci imaju svoj stav kada je ugradnja, ali i vađenje silikona u pitanju:

- Poslednjih nekoliko godina sveopšti je trend prirodnog izgleda. Kao lekar posebno sam srećna zbog toga jer sam negovala umerenu prirodnu estetiku. Mislim da je lepota u pravoj meri. Zato sam uvek az to da je manje više. Trend je počeo sa vađenjem usana jer su trajni materijali menjali oblik. Ovu intervenciju izvodim svakodnevno i smatram da je jedna od najboljih opcija za sve koji su nekada uradili velike usne. sada imamo trend uklanjanja implanta iz grudi i zadnjice, tako da se telo vraća u srazmernu harmoničnu proporciju- objasnila je doktorka Snežana Nena Miletić specijalista plastične i estetske korekcije za Kurir.

Snežana Miletić
foto: Kurir televizija
01:13:49

SCENIRANJE 02.07.2023. RADA MANOJLOVIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja