KAĆA ŽIVKOVIĆ GODINAMA KRILA DA JE U VEZI: On je ljubav mog života! Pevačica otkriva detalje o partneru: Moj je mentor i podrška
Foto: Kurir televizija

zaljubljena

KAĆA ŽIVKOVIĆ GODINAMA KRILA DA JE U VEZI: On je ljubav mog života! Pevačica otkriva detalje o partneru: Moj je mentor i podrška

Stars -

Pevačica Katarina Živković ima dečka i uživa u ljubavi, što je i sama potvrdila.

Pevačica je otkrila sve detalje emotivne veze i priznala da je konačno našla onog pravog, iako je do sad svoj privatni život krila od medija.

Katarina Živković
foto: Printscreen/Instagram

-Ja sam godinama zaljubljena i ljubav mi je uzvraćena od strane jednog divnog muškarca za kog slobodno mogu da kažem da je ljubav mog života, da je moja podrška, da je moj mentor. Od njega sam dosta učila i učim još uvek, tako da sam jako srećna što ga imam – rekla je pevačica i dodala da njen muškarac mora da bude inteligentan i da je baš takvog našla.

Katarina se dotakla i svog početka na estradi, za koji je istakla da je bio težak, ali da sada uživa, te da će svoju publiku uskoro obradovati novim albumom.

-Bilo je teško na početku. Sve sam sama stekla i uglavnom sam sam sebi bila podrška i vetar u leđa, trudila se sama i ovde sam gde jesam. Bilo je teško, ali ne poznajem drugi način, ovo je bilo jedino ispravno i tako je moralo da bude- istakla je pevačica, a na pitanje da li naziv pesme „Bogat život, skupa kazna“ najbolje opisuje njen život, odgovorila je kroz osmeh.

Katarina Živković
foto: Kurir televizija

-Tačan, pretačan- našalila se pevačica.

Katarina se nedavno rasplakala usred emisije, a sada je prokomentarisala kakva je bila rekacija njene porodice nakon što joj je voditelj na snimanju poklonio izgubljene fotografije.

-Što se tiče tog plakanja, u poslednje vreme plačem po emisijama povoljno. Ja sam mislila da su te fotografije negde izgubljene, nisam znala da su bile tu, dok mi ih Žika nije doneo i baš sam se rastužila, jako sam vezana za roditelje. Bude mi žao što je tako rano na neki način završeno moje detinjstvo i što sam se tako rano preselila ovde (prim. aut u Beograd). Nisam bila sa njima možda onoliko koliko sam želela, zato mi je bila takva reakcija– istakla je Katarina.

Kurir/Grand/Preneo: I.L.

Bonus video:

01:13:49

SCENIRANJE 02.07.2023. RADA MANOJLOVIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track