MELINA ODLAZI IZ HARISOVE VILE! Kreatorka kupuje stan u luksuznom naselju u Beogradu, sledi selidba
Foto: Petar Aleksić, Nemanja Nikolić, Kurir

Promene

MELINA ODLAZI IZ HARISOVE VILE! Kreatorka kupuje stan u luksuznom naselju u Beogradu, sledi selidba

Stars -

Tema broj jedan i dalje je razvod Meline i Harisa Džinovića, a manje poznati detalji iz njihovog života isplivavaju na površinu. Kako saznajemo, supružnici su se dogovorili da se sporazumno rastanu, ali da imovina stečena u zajednici na papiru ostane glavi kuće, popularnom muzičaru. Melina ima posao u Srbiji i ona je odlučila da sebi obezbedi nekretninu u luksuznom naselju.

Haris Džinović, Melina Džinović
foto: Privatna Arhiva, Vladimir Šporčić

- Iako se razvode, Melina i Haris odlično funkcionišu. Oni su pre svega roditelji, pa onda prijatelji. O svemu su se lako dogovorili, a Melina može da živi gde god poželi. Nije važno da li je to njihov dom u Bosni i Hercegovini ili ovde u Beogradu. Ipak, ona je rešila da sebi kupi stan u popularnom naselju i u tome je podržava Haris, koji će joj i finansijski pomoći. Ona se još uvek nije odlučila za konkretnu lokaciju. Takođe, džip koji vozi ostaje njoj na korišćenje - priča naš sagovornik dobro upućen u odnose između članova ove porodice. Melina želi da oboje imaju slobodu.

Melina Džinović, Haris Džinović
foto: Nemanja Nikolić, Dragana Udovičić

- I ona i on žele da nastave sa svojim životima i nikome ne dozvoljavaju da se meša. Oni su u kontaktu, normalno razgovaraju. Nedavno je Melina bila sa ćerkom na Maldivima. Lepo su se provele, uživale su i odmorile se. Po povratku je nekoliko dana bila u Beogradu, a onog trenutka kada se javno saznalo da se razvode je otputovala za Bosnu i Hercegovinu. Uskoro će odlučiti koju nekretninu će kupiti, a onda ide i opremanje. Do tada će boraviti na Senjaku, samo što je Haris u jednom delu kuće, a ona u drugom - završava naš izvor. Podsećanja radi, ljubav Harisa i Meline započela je 2002. godine, kad je Melina bila na trećoj godini studija. Emocije su odmah planule, a iako ne vole da pričaju o svom privatnom životu, Džinović je u jednom od retkih intervjua priznao da su se "jednostavno našli". Melina je tek nakon nekoliko godina otkako se saznalo da je u vezi s Harisom priznala da je u tu emotivnu priču ušla bez mnogo razmišljanja. Njih dvoje su se venčali nakon 12 godina zajedničkog života, a na večnu ljubav su se zarekli 2014. godine na jednoj luksuznoj jahti, usidrenoj nadomak Dubrovnika.

Haris Džinović, Melina Džinović
foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić, Nikola Anđić

Ni jedno od njih ne želi da komentariše razvod u javnosti, iako smo u više navrata pokušavali da stupimo u kontakt s njima. Jedino su nakon saznanja medija za njihov razvod dali kratke izjave. - Imajte razumevanja, ne bih na tu temu. Hvala na pozivu, prijatno - kazala je Melina, a slično je reagovao i folk pevač. - Ne mogu davati komentar, spremam se da idem na put - naveo je on. Ekipa Kurira prethodnih dana boravila je ispred vile Džinovića i tamo smo uslikali Harisa pre nego što je krenuo na put, ali i njegovog i Melininog naslednika, sina Kana.

01:11:34

RAME-UZ-RAME-S01EP17

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track