ĐORĐE DAVID NAKON TRAGEDIJE NE VOZI AUTO! Pevač sav iscrpljen i bled usnimljen u centru grada, obavljao je samo jednu radnju
Foto: Instagram

potresno

ĐORĐE DAVID NAKON TRAGEDIJE NE VOZI AUTO! Pevač sav iscrpljen i bled usnimljen u centru grada, obavljao je samo jednu radnju

Stars -

Roker Đorđe David prolazi kroz težak period nakon što je nedavno doživeo saobraćajnu nesreću u Severnoj Makedoniji.

Đorđe David je stigao u Beograd, a su mediji uhvatili u jednom tržnom centru u Beogradu.

Naime, roker je bio sam, užurbano je hodao, a onda je seo u jedan restoran kako bi nešto pojeo.

Đorđe David
foto: Instagram

Inače, Đorđe David nakon zakonske procedure, u Severnoj Makedoniji, kroz koju je prošao, stigao je u Srbiju, a paparaci su ga danas uhvatila nadomak njegovog stana u Beogradu.

Naime, Davida se tada sastao sa svojim advokatom, nakon čega je izašao iz stana, bacio đubre, a onda se zaputio ka gradu taksijem iz čega se može zaključiti da roker nakon saobraćajke više ne vozi automobil.

Da podsetimo, Đorđe David prolazi kroz težak period nakon što je nedavno doživeo saobraćajnu nesreću u Severnoj Makedoniji u kojoj je naleteo na ženu, koja je šetala auto-putem, i usmrtio je.

Prema informacijama, prvo je došlo do sudara dva automobila, "folksvagena polo" kumanovskih registracija i "folksvagena golf" skopskih registarskih oznaka. Kako se ističe u saopštenju, do tog sudara je došlo kada je vozač jednog od automobila ušao na auto-put u kontra-smeru.

Đorđe David
foto: Nenad Kostić, Printscreen

Đorđu Davidu je urađen i alko test i ustanovljeno je da nije bio pijan.

- Bio sam sam u kolima. Vadili su mi urin, krv da vide da li imam neke supstance, alkohol. Naravno, nisam imao, to su ustanovili odmah. Nakon toga su me odveli kod javnog tužioca, koji je istakao da u ovom slučaju nemam nikakvu krivicu. Krivac je navodno devojka koja je vozila i koja je navodno u autu bila sa majkom koja je i nastradala- rekao je Đorđe.

Kurir / Blic

Bonus video:

09:12

STARS-EP152

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track