ON JE PREVARIO SAŠU POPOVIĆA: Pevač obmanuo produkciju jer mu nisu dali da se prijavi na audiciju: Morao sam...
Foto: Printskrin/Instagram

ON JE PREVARIO SAŠU POPOVIĆA: Pevač obmanuo produkciju jer mu nisu dali da se prijavi na audiciju: Morao sam...

Stars -

Marko Gačić proslavio se u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", te sada redovno nastupa i jedan je od najtraženijih izvođača kada je reč o privatnim proslavama.

Marko Gačić
foto: Printskrin

Na audiciji za „Zvezde Granda“ prvi put se pojavio sa samo trinaest godina, a kako i sam priznaje to pojavljivanje mu je ostalo i dan danas u sećanju. Naime, Marko je priznao da je morao da "obmani" Sašu Popovića kako bi mogao da učestvuje na audiciji.

- Pamtim da me nisu pustili da se prijavim i morao sam da napišem da imam 16 godina. To ima i na snimku - kroz smeh je ispričao Gačić, zbog čega se Voja Nedeljković našalio.

Marko Gačić
foto: Printscreen/Youtube

- On stalno hoće da bude stariji nego što jeste. Ali to je uvek tako, mladi hoće da budu stariji a mi matori da budemo deca. Ti si imao dve audicije? 2010. i 2013? - upitao ga je voditelj.

- Ja sam svake godine za redom išao na audicije od 2010.godine - priznao je Marko, zbog čega se Voja našalio da je pevač svake godine, na audiciju išao kao u školu.

Na prvoj audiciji, pred Sašom Popovićem i Žikom Jakšićem, mladi Gačić zapevao je numeru Šabana Šaulića pod nazivom „Lepi dani mog detinjstva“.

Nakon što je završio izvođenje Marko je dobio pohvale od strane Saleta i Žike koje je zanimalo koliko Gačić zapravo ima godina.

- Tu sam napisao da imam 16 jer me nisu pustili da se prijavim, ali imam 13 - odgovorio je u sekundi što je sve nasmejalo.

- Bravo! Evo čika Sale ti kaže da ćeš ti za dve godine biti pevač, samo malo glas…Inače pevaš perfektno - iskren je bio Popović.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

01:13:49

SCENIRANJE 02.07.2023. RADA MANOJLOVIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track