BILA JE NAJPOPULARNIJA VODITELJKA, ŽENA FUDBALERA, PA NAPUSTILA ZEMLJU! Sani Armani se preselila u AMERIKU, evo čime se danas bavi
Foto: Printscreen/Premijera

BILA JE NAJPOPULARNIJA VODITELJKA, ŽENA FUDBALERA, PA NAPUSTILA ZEMLJU! Sani Armani se preselila u AMERIKU, evo čime se danas bavi

Stars -

Najpopularnija voditeljka "Pinka" 2000-ih, Sandra Drašković, poznatija kao Sani Armani, koja je vodila "Siti klub" i "Sanimetar", držala je gledaoce prikovane za male ekrane, a pogotovo one suprotnog pola.

Sani Armani, Sandra Drašković
foto: Dado Đilas

Davne 2010, godine je otišla u medijsku ilegalu, a 2017. godine se odselila u Los Anđeles.

Bivša manekenka i voditeljka je otkrila kako njen život tamo izgleda i čime se bavi.

- Radim na jednoj seriji. Između ostalog, bavim se marketingom, radim kao konsultant - rekla je Sani, pa se prisetila perioda voditeljstva:

- Te dvehiljadite nije postojalo mnogo opcija. Nije bilo kablovske televizije, Pink je bio pionir u određenim stvarima i to je ostavilo veliki pečat. Željko i Milica Mitrović su super, jako su fer. Nekad su Jin i Jang. Željko je bio malo okrenut ka ekstremima, a kada mi preteramo onda Milica kaže: "Čekajte, moramo da imamo neki put i neki pravac i moramo da zadržimo u glavi da kreiramo program za široki auditorijum. Nije to ono što mi volimo privatno" - objasnila je Sandra.

Marija Šerifović, Sani Armani
foto: Jutjub/Marija Serifovic

Draškovićka se 1999. godine sa bivšim suprugom Nikolom Lazetićem pojavila u spotu Cece Ražnatović za pesmu "Crveno", a sada se osvrnula na saradnju sa folk zvezdom:

- Ceca je veliki profesionalac, ništa manje se nije očeivalo od nje na tim snimanjima. Sama ističe da to ne voli i da je to malo mrzi, ali stvarno je bila super profesionalna, opuštena, kao što je vidite u intervjuima koje ona, ne sumnjam, često daje.

Sandra Drašković
foto: printsceen

Iz braka sa Lazetićem ima sina Luku, a evo zbog čega je mama ponosna na svog naslednika.

- Hvala puno. Luka je već veliki momak, jako sam ponosna. Njaveći kompliment je da su ljudi iznenađeni da je moj sin, kako se lepo ponaša, kako je pun empatije za druge, kako je vaspitan - zaključila je ona za "Prvi red".

Kurir/Telegraf/Preneo: I.L.

Bonus video:

00:57

POBEDIĆU NA BEOVIZIJI KADA NEKO IZ ŽIRIJA UMRE! Pevačica šokirala: Pa da kažu Maja je govorila istinu, STVARNO DOBRO PEVA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track