ADAKTAR IZREŠETAO PEVAČICE! Bubamarine su očajne! Ceci dao ponudu, a ovako je ocenio Karleušu, Priju, Teu Tairović...
Foto: Printscreen/Instagram, Petar Aleksić, Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić

ADAKTAR IZREŠETAO PEVAČICE! Bubamarine su očajne! Ceci dao ponudu, a ovako je ocenio Karleušu, Priju, Teu Tairović...

Stars -

Adam Adaktar komentarisao je obrve brojnih pevačica. Bez dlake na jeziku otkrio je čije su očajne, a uglavnom je hvalio one žene koje na svom licu imaju njegov rad.

Adam Adaktar
foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Ana Nikolić, s obzirom na to da ima "adaktarke" - pefektno, 11 od 10! Tea Tairović... Da li se kod Tee Tairović ikada posmatraju obrve? 25 od 10 za nju, bravo! Nataša Bekvalac... Uh, ne sećam se njenih obrva, iskreno. Ne znam, Nataša mi je... Nataša, Barbika! Milica Pavlović, verovatno su joj i obrve kao i energija - nametnute - rekao je Adam i nastavio:

Ceca Ražnatović, Dara Bubamara
foto: Petar Aleksić, Nemanja Nikolić

- Ceca Ražnatović, e pa, pozivam Cecu kad god ona želi, dobiće poklon obrve od mene! Ja bih rado sedeo i slušao šta će ona da priča, jer takav život kao ona niko nije imao. Ona bi pričala, a ja bih joj napravio najbolje obrve da budu 100 od 10. Jelena Karleuša ima "adaktarke", znači 1.000 od 10! Što se tiče Aleksandre Prijović, bravo za nju, ali obrve su joj minus beskonačno! Ja joj sledeće godine želim 724 arene i želim joj da dođe da uradimo te obrve, jer sa onakvim obrvama... Super je što je napunila onoliko arena - rekao je Adaktar u emisiji "Lično sa" te nastavio da "rešeta" poznate dame:

Adam Adaktar, Dijana Janković, Didi Janković
foto: M.M./ATAImages

- Didi Džej nosi "adaktarke", znači američke totalno, ludilo, svetska karijera, bravo! Emina Jahović super izgleda, mislim da je to najbolje oblikovano lice na našoj estradi, bravo za nju, izgleda nekako skupo i moćno. Ali, nije ona toliko lepa da bi bila toliko alternativna, tako da joj trebaju mnogo dobre obrve, a napravićemo ih sigurno u jednom momentu da to bude baš kako treba. Dara Bubamara... Izvini, Daro, ali ne znam goru reč od očajno - zaključio je Adam Adaktar.

Kurir/Republika/Preneo: I.L.

Bonus video:

00:57

POBEDIĆU NA BEOVIZIJI KADA NEKO IZ ŽIRIJA UMRE! Pevačica šokirala: Pa da kažu Maja je govorila istinu, STVARNO DOBRO PEVA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track