OVAKO DANAS IZGLEDA POBEDNIK OPERACIJE TRIJUMF! Adnan Babajić neprepoznatljiv! Došao u Beograd, a ovo je razlog! Svi u šoku (FOTO)
Foto: Printskrin

Promena

OVAKO DANAS IZGLEDA POBEDNIK OPERACIJE TRIJUMF! Adnan Babajić neprepoznatljiv! Došao u Beograd, a ovo je razlog! Svi u šoku (FOTO)

Stars -

Adnanan Babajić, pobednik "Operacije trijumf", se nakon pobede u ovom takmičenju maltene izgubio svaki trag. OIako su mu mnogi stručnjaci i muzički znalci predviđali blistavu budućnost i veliku karijeru, a on se nakon pobede u takmičernju povukao iz javnosti.

Adnan Babajić

Svojevremeno se pisalo da Adnan u inostranstvu radi kao čistač bazena, te da tako zarađuje i hrani porodicu. Ali to nije sve. Spekulisalo se i da je pokrenuo i svoju liniju kozmetičkih proizvoda, ali istina je da se vratio pevanju i nastupe je reklamirao na svom Instagram profilu.

Adnan Babajić
foto: Petar Aleksić

Njega je velika tragedija zadesila samo tri dana pred venčanje sa izabranicom Lejlom, kada je njegova majka Ulfeta preminula.

- Lejla mi je u ovom teškom periodu velika podrška i da nije nje bilo, ne znam kako bih sve ovo preživeo i ostao normalan - pričao je tada pevač.

Kasnije se Adnan oženio Lejlom, sa kojom ima sina Adina, a prema informacijama sa njegovog Instagram profila, iako nije nastavio da gradi svoju karijeru na Balkanu, često nastupa u inostranstvu.

Sada se vratio sa željom da nastavi profesionalnu karijeru.

1 / 9 Foto: Petar Aleksić

Ekipa Kurira danas je bila sa pevačem na snimanju njegovog novog spota i uverila se da se drastično promenio.

01:13:49

SCENIRANJE 02.07.2023. RADA MANOJLOVIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track