KAMIONDŽIJA, MAJSTOR... Takmičar "Nikad nije kasno" radi DVA posla da preživi: Nema para od muzike, sad uzeo VOLAN U RUKE
Foto: Printscreen

KAMIONDŽIJA, MAJSTOR... Takmičar "Nikad nije kasno" radi DVA posla da preživi: Nema para od muzike, sad uzeo VOLAN U RUKE

Stars -

Takmičar iz "Nikad nije kasno" Slaviša Stanojević Pirke, koji radi i kao kamiondžija, priznaje da ne može samo od muzike da se živi.

Naime, Slaviša već godinama sa porodicom živu u Beču, vikendom nastupa, a preko nedelje vozi kamion, jer kako kaže samo od muzike ne može da živi.

- Radio sam kao majstor, sada vozim kamion u Beču, kada ste u inostranstvu, onda morate da radite sve. Ranije, pre korone moglo se živeti samo od muzike, ali sada više nije kao ranije, kriza je svuda. Nije propao Beč kao što je mogao, šalu na stranu. Može se živeti od muzike, ali se radi i još nešto uz to – kazao je pevač.

Slaviša Stanojević Pirke
foto: Printscreen

Kako ističe pevač, ipak mnogo mu je pomoglo pojavljivanje u takmičenju "Nikad nije kasno", jer su ljudi čuli za njega i zovu ga da peva na privatnim veseljima.

- Dosta sam napredovao što se tiče posla, sada ga više ima nego što je bilo, tako da sam zadovoljan. Nadam se da ću proći što više krugova i da sve bude kako treba – zaključio je Pirke.

kurir/grandonline/preuzeo I. L.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja