NAŠEG FOLKERA ŽENA PREVARILA SA NJEGOVIM DRUGOM On sad ljubi novu devojku, rasipa se lovom i uživa u LUKS putovanju! HEDONIZAM
Foto: Damir Dervišagić

NAŠEG FOLKERA ŽENA PREVARILA SA NJEGOVIM DRUGOM On sad ljubi novu devojku, rasipa se lovom i uživa u LUKS putovanju! HEDONIZAM

Stars -

Pevač Darko Filipović nedavno se našao u centru skandal pošto ga je supruga Jasmina navodno prevarila sa njegovim drugom, pa je posle 12 godina usledio razvod braka.

- Bolje dobar razvod nego loš brak! U kontaktu smo samo zbog ćerke i ne bih to više komentarisala jer nisam javna ličnost. Pozovite Darka - rekla je Jasmina tada, nakon čega se oglasio i Darko:

Darko Filipović
foto: Printscreen/Instagram

- Ako je nije sramota, nek vam kaže pravi razlog. Dugo vremena me je varala sa, sad već bivšim drugom. Treba da je bude sramota, jer su je svi njeni bliži odbacili. Kao što vidite, meni je obraz čist i zato ne menjam brojeve i ne brišem Instagram profile od sramote - dodao je Filipović tada.

Darko Filipović
foto: Kurir Televizija

Međutim, folker nije mnogo čekao pa su ga mediji usnimili jednom prilikom sa plavušom na benzinskoj pumpi, njih dvoje sedeli su tada za stolom i pričali u opuštenom izdanju.

Darko Filipović
foto: Printscreen

Pevač je poslednje vreme veoma aktivan na društvenim mrežama, gde obaveštava fanove sa svog putovanja po Aziji, a trenutno na Tajlandru uživa sa kolegom Urošem Živkovićem. Darko se, po svemu sudeći, provodi fantastično, hedonistički koristi sve blagodeti Tajlanda, pa je bio na masaži, a čak je i seo na ulici da mu operu noge.

Darko Filipović
foto: Printscreen

Podsetimo, Darku posao s nekretninama cveta, pa je tako nedavno kupio nekoliko stanova u Srbiji, pored onih koje je imao odranije. Pored naše zemlje, on ima i dva apartmana u Grčkoj, a jedan izdaje turistima.

Darko Filipović
foto: Printskrin/Instagram

- Imam jednog prijatelja koji tamo već ima nekretnine, tačnije više stanova. On mi je rekao kako je tamo sad pravi momenat da se uloži u nekretnine, jer će kroz nekoliko godina cene otići naviše. U tom momentu, pre četiri godine, u toj regiji je bila najniža vrednost kvadrata i nekretnina u istoriji. Imao sam neku ušteđevinu i pomislio da cena nikad neće ići ispod ovoga, samo može da poraste - rekao je Darko 2021. godine i dodao:

- Tačnije, nisam baš u Solunu, to je jedno mesto pored Soluna na moru, zove se Perea. Tu sam uzeo dva apartmana, jedan za sebe, jedan izdajem turistima preko agencije s kojom sam se povezao - rekao je Darko jednom prilikom u emisiji "Zvezde Granda specijal".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track