"NAŽALOST, DOLAZIM, JER ONI KOJE TREBA JA DA TUŽIM, TUŽE MENE!" Severina u roku od 24 sata drugi put na sudu: Ovo je razlog
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

dan za danom

"NAŽALOST, DOLAZIM, JER ONI KOJE TREBA JA DA TUŽIM, TUŽE MENE!" Severina u roku od 24 sata drugi put na sudu: Ovo je razlog

Stars -

Dan nakon što je pevačica Severina otišla na zakazano ročište u Opštinskom građanskom sudu u Zagrebu zbog optužbi za uhođenje Gordane Buljan Flander, bivše direktorke Poliklinike za zaštitu dece i mladih grada Zagreba, te za slanje uvredljivih poruka direktorki škole Ljiljani Klinger koju je pohađao njen sin, sada je ponovo pred istim sudom, ali zbog drugih optužbi.

Severina
foto: Printscreen/instagram/severina

Reč je o tužbi koja je podignuta u aprilu zbog incidenta u školi u oktobru 2019. godine. Nakon što se nije pojavila na prethodna dva ročišta, (u novembru i aprilu prošle godine), tužba je opet bila pokrenuta. Učiteljica od pevačice traži 70.000 kuna odštete.

Pevačica je na sud došla oko 9 časova, a ročište je trajalo više od dva sata.

- Nažalost, moram dolaziti na sud zato što oni koje trebam tužiti ja, oni tuže mene. Po principu, ubijte glasnika - rekla je Severina za "24sata" nakon završenog ročišta.

Podsetimo se, Severina je tada optužila učiteljicu da je njenog sina zaključala u sobu i psihički i fizički zlostavljala.

Severina Kojić
foto: Printskrin/Instagram, Beta Damir Senčar

Lasić je bila u sudskom veću na Opštinskom sudu u Splitu koje odlučuje o Severininoj žalbi na presudu kojom je odlučeno da dečak stanuje sa ocem, Milanom Popovićem, dok ga majka viđa, te je Severini oduzeto pravo odlučivanja u pitanjima zdravstvene zaštite i obrazovanja dečaka. Ta prva presuda je podigla mnogo prašine u javnosti, a Severina je 2019. godine na pomenutu temu za "24 sata.hr" izjavila:

- Ne znam zašto se čudim što se ovo događa i psihičkom silovanju od strane oca i institucija kad u ovoj zemlji niti žene niti devojčice nemaju sudsku zaštitu i podršku za fizičko silovanje. Slično silovanje sam i sama prošla na sudu u Splitu, i to u sudskom postupku pokušaja oduzimanja deteta kod sudije Lucije Lasić.

Severina, Severina Vučković
foto: ATA Images

Kurir.rs/telegraf

Bonus video:

01:33:11

SCENIRANJE 21.05.2023. SANJA MARINKOVIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja