ŠOK MILICIN BIVŠI DEČKO I SADAŠNJI SU PRIJATELJI? Glumac ga na Instagramu tagovao baš u vreme kad je bio sa pevačicom u vezi! FOTO
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen/Instagram

nikom ništa nije jasno

ŠOK MILICIN BIVŠI DEČKO I SADAŠNJI SU PRIJATELJI? Glumac ga na Instagramu tagovao baš u vreme kad je bio sa pevačicom u vezi! FOTO

Stars -

Milica Todorović ima novog dečka. Maneken iz Novog Sada osvojio je srce pevačice a kako saznaju domaći mediji prvi put su se pojavili zajedno na rođendanu Danijele Karić.

Milica Todorović
foto: Kurir

Međutim, ono što nas je šokiralo kada smo pronašli profil novog izabranika pevačice su slike na kojima je Milicin bivši, glumac Petar Strugar koji je na svoje dve fotografije koje je objavio krajem 2019. i početkom 2020. godine tagovao Lazara. Kako smo uspeli da primetimo, baš u to vreme su Strugar i Todorovićeva bili u vezi, i ako smo mislili da je novi dečko tada glumio u spotu, kada smo pogledali ceo video te numere nismo uspeli da ga uočimo. Šta se dešavalo pre par godina između ovog trojica nije nam jasno, ali ćemo se potruditi da razjasnimo.

1 / 2 Foto: Printscreen

Podsetimo, pevačica je danas uhvaćena sa novim dečkom kako uživa na suncu u svom naselju, a sada se kratko oglasila i potvrdila novinarska saznanja.

- Istina je da smo Lazar i ja zajedno - kratko je rekla Milica.

1 / 2 Foto: Printscreen

Sa glumcem je bila nekoliko meseci u vezi, a upoznali su se upravo na snimanju spota gde je izgleda bio prisutan i maneken.

Kurir.rs

Bonus video:

01:13:49

SCENIRANJE 02.07.2023. RADA MANOJLOVIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track