ANASTASIJA NE IZLAZI IZ KUĆE BEZ NEKOLIKO HILJADA EVRA NA SEBI! Za odlazak do šoping centra obukla kombinaciju od 400.000 (FOTO)
Foto: Nenad Kostić

ima se može se

ANASTASIJA NE IZLAZI IZ KUĆE BEZ NEKOLIKO HILJADA EVRA NA SEBI! Za odlazak do šoping centra obukla kombinaciju od 400.000 (FOTO)

Stars -

Anastasija Ražnatović je, pre nego što je počela da se bavi pevanjem, bila neko kog su mnoge devojčice pratile na društvenoj mreži Instagram i kopirale njen stil oblačenja.

Anastasija Ražnatović, Rođendan
foto: Damir Dervišagić

Čak i danas, kada se ne bavi, barem trenutno, javnim poslom, prati se svaki korak njenog života u Sevilji, gde živi sa suprugom Nemanjom Gudeljem, a njena poslednja fotografija na Instagramu je privukla pažnju.

Ona je bila u šopingu, pa je iskoristila da se fotografiše ispred velikog ogledala. Kako se može zaključiti, ona ni opuštenim situacijama ne izlazi iz kuće, a da na sebi ne nosi nekoliko hiljada evra.

Kardigan koji je Ražnatovićeva nosila, a koji je išao do ispod kolena, košta ju je 95 evra, što je bila najjeftinija stvar na njoj. Široke pantalone su bile mnogo skuplje, čak 705 evra, dok su patike koštale 205 evra.

Ono što je na njoj bilo najskuplje jeste torba čuvenog brenda, a koja ju je koštala čak 2.700 evra.

"Kežual" izdanje mlade pevačice mnogi bi voleli da iskopiraju, a ako želite da izgledate baš kao ona, za to ćete morati da izdvojite ukupno 3.705 evra ili ti 400.000 dinara.

Kurir.rs/ 24sedam / Preneo: M. J.

Bonus video:

01:13:49

SCENIRANJE 02.07.2023. RADA MANOJLOVIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja