OVO JE SIN ŽIKE JAKŠIĆA I JAKO JE USPEŠAN! Ne interesuje ga javni život, živi u Nemačkoj, evo čime se BAVI! ISTI JE OTAC (FOTO)
Foto: Printskrin/Instagram

OVO JE SIN ŽIKE JAKŠIĆA I JAKO JE USPEŠAN! Ne interesuje ga javni život, živi u Nemačkoj, evo čime se BAVI! ISTI JE OTAC (FOTO)

Stars -

Žika Jakšić, producent i voditelj emisije "Nikad nije kasno", koji je proslavio 60 rođendan, ima mlađeg sina sa sa Dajanom Paunović, ali i starijeg Andriju koji se nedavno oženio i koji je najmlađi enolog, stručnjak za vina, u Nemačkoj.

Žika se ponosi naslednikom Andrijom Jakšićem koji je najmlađi enolog (stručnjak za vina) u Nemačkoj i svom ocu je napravio vino "Nikad nije kasno" po emisiji koju vodi.

Žika Jakšić, Andrija Jaksic
foto: Printscreen/Instagram

Žikinog naslednika estrada ne zanima, što voditelj poštuje.

Andrija je jednom prilikom otkrio da je imao strah od braka, jer su ga mnogi predstavili kao "zatvor", a on danas uživa u njemu.

"Mesec dana tokom zajedničkog odmora imao sam priliku da posmatram Jehoslavu, i posmatram da li je temperamentna ili povučena devojka. Odmah mi se dopala, a po uzoru na svoje roditelje posle dve godine zabavljanja smatrao sam normalnim da je zaprosim. Mnogi su mi rekli da je brak zatvor, ali ja uživam. Nikad mi nije bilo lepše u životu", izjavio je Jakšićev naslednik.

Andrej i Jehoslava su na intimnoj ceremoniji u Nemačkoj izgovorili sudbonosno "da", a nekoliko meseci kasnije su se preselili u Srbiju.

Među zvanicama našli su se se Aco Pejović sa suprugom Biljanom, Saša Matić sa ženom, Snežana Đurišić sa svojim partnerom, Boba Živojinović, Ivica Dačić, Neda Ukraden, Željko Samardžić i mnogi drugi. Pevačica Milica Todorović prvi put se baš kod Žike na rođendanu pojavila sa novim dečkom Lazarom.

Bonus video:

01:13:49

SCENIRANJE 02.07.2023. RADA MANOJLOVIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track