"MUŠKARCI SE PORED NAS PEVAČICA OSEĆAJU KAO KUČIĆI" Zorana Mićanović otkriva zašto nema dečka: Ko ubode, alal mu vera
Foto: ATAImages

"MUŠKARCI SE PORED NAS PEVAČICA OSEĆAJU KAO KUČIĆI" Zorana Mićanović otkriva zašto nema dečka: Ko ubode, alal mu vera

Stars -

Zorana Mićanović pojavila se na jubilarnom rođendanu Žike Jakšića i zablistala u elegantnoj crnoj kombinaciji, a čim su je pripadnici sedme sile pohvalili da odlično izgleda, pevačica je otkrila šta se krije iza njene transformacije.

Zorana Mićanović
foto: ATAImages

Na pitanje novinara da li je radila nešto od estetskih intervencija, Zorana se slatko nasmejala i otkrila o čemu se radi.

– Nisam ništa radila na sebi! Prirodna sam totalno. Radila sam jedino trajnu šminku usana i obrva, ali to ne spada u estetske operacije. Ljudi ne vole kada je neko prirodan, odmah traže neku manu. Skinula sam i nadogradnju, ovo je moja kosa – rekla je kroz smeh Zorana.

Mićanovićka je nedavno otkrila da nema sreće u ljubavi i da joj je teško da nađe partnera.

– Mislim da mi pevačice nemamo sreće u ljubavi. Naš posao je problem i muškarci su ljubomorni jer smo mi u centru pažnje non-stop i oni se osećaju kao kučići koji trče za nama. To je veliki problem - nosi torbu, budi tu, čekaj ovde u 3,4 sata, pa što si toliko ostala, gde si bila… Mislim da su jako ljubomorni, ima normalnih, naravno, ali nekih 10% i ko ubode alal mu vera– rekla je Zorana koja smatra da su muškarci ljubomorniji nego žene.

Zorana Mićanović
foto: ATAImages

– Nijedna žena nije ljubomorna kada je sigurna u sebe, a one koje nisu u većini slučajeva to je posesivnost. Ljubomora u maloj granici je okej, ali previše po mom mišljenju nije normalno - zaključila je pevačica.

Kurir/Grand/Preneo: I.L.

Bonus video:

11:26

STARS-EP144

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track