ZLATAN IBRAHIMOVIĆ JE SANREMO DIGAO NA NOGE HITOM LEPE BRENE: Malo ko zna ko je autor, postoje čak 2 bugarske verzije
Foto: EPA Riccardo Antimiani, Antonelli/AGF / Shutterstock Editorial / Profimedia, Nemanja Nikolić, Petar Aleksić

ZLATAN IBRAHIMOVIĆ JE SANREMO DIGAO NA NOGE HITOM LEPE BRENE: Malo ko zna ko je autor, postoje čak 2 bugarske verzije

Stars -

Fudbaler Zlatan Ibrahimović i ove godine se pojavio na festivalu u Sanremu, a na binu se popeo uz taktove pesme Lepe Brene "Luda za tobom" i tako napravio promenu u odnosu na prethodni put kada je zbog njega puštena pesma „Jutro je“ od Nade Topčagić.

Brenin hit sa istoimenog albuma iz 1996. godine je u stvari jednim delom obrada pesme "Astatos" grčkog pevača Paskalisa Terzisa iz 1994. godine, a komponovao ju je Fivos. Brena je za ovu numeru iskoristila uvodne taktove, i malo one pre refrena.

Pesma je postala hit i u Bugarskoj kada ju je 1999. obadila i bugarka pevačica Kamelija "Luda po tebe"

Ova pesma bila je jedna je od vodećih numera u filmu "Južni vetar", a producenti su odabrali upravo Gabrijelu Pejčev da je izvede.

- Često se sada moji prijatelji šale na moj račun upoređujući me sa Lepom Brenom jer pevamo istu pesmu koju izvodi bugarska pevačica Kamelija. Ja se nikad nisam upoređivala sa Brenom, ali svakako da prijaju poređenja sa zvezdom kakva je ona. Možda i ja jednog dana budem imala filmove kao ona i slavu koja je usledila. Za sada imam samo ovu kratku rolu, a svidelo mi se da glumim - rekla je jednom prilikom mlada Bugarka.

Bonus video:

01:13:49

SCENIRANJE 02.07.2023. RADA MANOJLOVIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track