KO VOZI SAŠKU KARAN? Pevačica uhvaćena nakon emisije sa OVIM muškarcem! Evo šta su radili i gde su na kraju završili (VIDEO)
Foto: Printscreen/Paparazzo lov, Sonja Spasić

paparaco

KO VOZI SAŠKU KARAN? Pevačica uhvaćena nakon emisije sa OVIM muškarcem! Evo šta su radili i gde su na kraju završili (VIDEO)

Stars -

Saška Karan nakon više godina provedenih u rijalitiju, povukla se sa javne scene, pa retko gde sada možemo da je vidimo. Pevačica je sada napravila izuzetak pa je nedavno bila u emisiji kod voditelje Lea Kiš.

Saška Karan
foto: Privatna Arhiva

Saška je za ovu priliku bila odevena od glave do pete u belom. Bela haljina i bele čizme, bile su njen izbor za gostovanje pred kamerama, nakon pauze. Nakon što se snimanje završilo, ekipa Paparaco lova krenula je za pevačicom, kako bi videli šta radi kada nije ispod svetla reflektora. Karanovu je ispred studija sačekao njen suprug Aleksandar Gazivoda, sa kojim je pevačica nedavno proslavila 30 godina braka.

Pevačica i njena jača polovina, svratili su prvo do trafike a onda i do fast fuda, a nakon toga krenuli su ka svojoj kući, odakle nisu išli nigde dalje, već su uživali u večeri koju su pokupili usput.

Kurir.rs/ Paparaco lov

Bonus video:

01:30

Ana Nikolić ispred kuće u kojoj je odrasla njena majka

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track