LIDIJA PRVI PUT U JAVNOSTI BEZ CECE! Brutalan dekolte i minić, a jedan detalj na njoj star 20 godina svi su komentarisali
Foto: Ata images

LIDIJA PRVI PUT U JAVNOSTI BEZ CECE! Brutalan dekolte i minić, a jedan detalj na njoj star 20 godina svi su komentarisali

Stars -

Žika Jakšić je organizovao gala žurku u jednom beogradskom hotelu za jubilarni 60. rođendan, a među brojnim zvanicama pojavila se Lidija Ocokoljić, Cecina sestra i to možda prvi put u javnosti bez folk dive.

Lidija je došla u društvu supruga, fudbalera Predraga Ocokoljića s kojim ima četvoro dece. Iako je na javne događaje ili žurke poznatih uglavnom išla u društvu svoje sestre Cece, napravila je izuzetak pa je na Žikinu zabavu došla samo sa suprugom.

Lidija Ocokoljić
foto: Ata images

Bez obzira na to što ove godine prelazi polovinu pete decenije, Lidiji, sudeći po izgledu ne mogu ni duplo mlađe na crtu.

Ona je sinoć blistala u crnoj mini haljini, sa dubokim dekolteom koji je njeno poprsje istakao. Crne klasične čizme na visoku štiklu i bunda od krzna činčile, koju Ceca nosi već 20 godina, a cena mu je 5.000 evra.

Lidija Ocokoljić
foto: Ata images

Podsetimo, Lidija je skoro 20 godina u braku sa bivšim fudbalerom Predragom Ocokoljićem, a gotovo isto toliko i žive zajedno sa Cecom u njenoj vili u Ljutice Bogdana. Kako je balkanska zvezda otkrila nedavno, oni će se sa decom posle dve decenije zajedničkog života iseliti iz kuće.

kurir.rs/telegraf/preneo I.L.

Bonus video:

01:57

OSTATAK KRALJEVSKE PORODICE I POLITIČARI NATERALI KRALJA DA ABDICIRA Robert Čoban za Kurir: Englezi se nakostreše na te stvari

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track