NAŠ POZNATI PEVAČ DAO SVOJ SUD O SEVERININOM SLUČAJU SA DETETOM: Sve se dešava sa Božijim razlogom
Foto: Printscreen/Premijera

ovo je njegov stav

NAŠ POZNATI PEVAČ DAO SVOJ SUD O SEVERININOM SLUČAJU SA DETETOM: Sve se dešava sa Božijim razlogom

Stars -

Pevač Milan Dinčić Dinča dao je svoj sud o situaciji u kojoj se nadavno našla njegova koleginica Severina. Vrhovni sud u Hrvatskoj je oduzeo starateljstvo pevačici i mnoge poznate ličnosti su prokomentarisale ovu temu, a sada i Dinča.

- Ne znam šta da kažem za to, moja supruga je to malo više pratila. Ja manje pratim televiziju i medije, ali ispratio sam. Šta da kažem, sve se dešava sa nekim Božijim razlogom. Ipak, Jelena i ja mislimo da dete treba da odrasta uz majku. Majka je majka, ja sam isto hladniji prema mojoj deci. Ona pazi i da ne padnu, i tako dalje, a ja tu i tamo. Nije mi svejedno, ali opet majka ima taj jači instikt - rekao je Dinča za Grand.

Milan Dinčić Dinča
foto: Printscreen/Grand

Podsetimo, nakon što je pevačica Severina otišla na zakazano ročište u Opštinskom građanskom sudu u Zagrebu zbog optužbi za uhođenje Gordane Buljan Flander, bivše direktorke Poliklinike za zaštitu dece i mladih grada Zagreba, te za slanje uvredljivih poruka direktorki škole Ljiljani Klinger koju je pohađao njen sin, sada je ponovo pred istim sudom, ali zbog drugih optužbi.

Reč je o tužbi koja je podignuta u aprilu zbog incidenta u školi u oktobru 2019. godine. Nakon što se nije pojavila na prethodna dva ročišta, (u novembru i aprilu prošle godine), tužba je opet bila pokrenuta. Učiteljica od pevačice traži 70.000 kuna odštete.

Severina
foto: Printscreen/Instagram

- Nažalost, moram dolaziti na sud zato što oni koje trebam tužiti ja, oni tuže mene. Po principu, ubijte glasnika - rekla je Severina za "24sata.hr" nakon završenog ročišta.

Kurir.rs/Grand

Bonus video:

01:05

Emir Habibović zapevao hit Šabana Šaulića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track