SEVERINA JAVNO IZAZVALA VEDRANU RUDAN Pevačica se obratila spisateljici: Ako smeš sa mnom... Evo o čemu se radi
Foto: ATAImages

SEVERINA JAVNO IZAZVALA VEDRANU RUDAN Pevačica se obratila spisateljici: Ako smeš sa mnom... Evo o čemu se radi

Stars -

Vrhovni sud objavio je doneo odluku u slučaju starateljstva nad naslednikom hrvatske pevačice Severine i srpskog biznismena Milana Popovića.

Brojne javne ličnosti uputile su podršku Severini Vučković nakon što joj je sud oduzeo starateljstvo nad sinom i dodelio ga njenom bivšem mužu, biznismenu Milanu Popoviću. Ipak, među onima koji u ovim teškim trenucima nisu uz pevačicu našla se Vedrana Rudan.

Severina, Vedrana Rudan
foto: Antonio Ahel/ATAImages, M.M./ATAImages

Severina javno obratila i poslala joj otvoren poziv na suočavanje.

"Radosti moja, Vedrana Rudan, stižem ti u subotu u tvoju Rijeku... Dođi do mene. Doduše, neću biti sama (biće puna dvorana Mladosti i puno radosti), ali hajmo bar na kafu. Ako smeš da se družiš sa mom. Čekam te. Tvoja Lepa", napisala je pevačica i dodala: "P.S. Trebaćeš ti meni. P.P.S. Obožavam te do kraja života".

Podsetimo, Vedrana Rudan uputila je Severini otvoreno pismo kada je u medijima osvanula vest da joj je po drugi put oduzeto starateljstvo.

"Severina je ponovo ostala bez deteta, hrvatske institucije samo rade svoj posao, ali to više nije vest. Bilo je očekivano. Ko je Severina u hrvatskom kontekstu? Ona je žena koja se od trenutka kada stupi na scenu ponaša kao muškarac. Ona hoće slavu, hoće novac, želela je i dobila vanbračno dete. Zašto žene ne naručuju s****u poštom? Provocira institucije sistema, ne poštuje ni vaspitače, ni tetke u vrtiću, ni žene u radnim centrima. O prečasnim sudijama da i ne govorimo. Drska baka je podigla pantalone i ako pije, pije. Pa kad bi ga iznervirala kod kuće iza zaključanih vrata dok sprema ručak za muža i u mislima se sprema za popodnevno peglanje i eventualno kasno noćni se*s, kada ona čisti kuću i kada on ugasi TV ... Ali ne! Želi biti javna žena i tako navesti, po prirodi čedne Hrvatice, da pobegne od dece, crkve i kuhinje. Ups!", napisala je Rudan i nastavila:

"Seve nikako da nauči u kakvoj zemlji živi. Preglasno govori, misli, želi sina pored sebe, uostalom, poznato je da 99 odsto Hrvatica posle razvoda ima decu. Nije Severina kriva što mi koje smo imale decu kada smo je*ale muževe nismo Severinine. Mi smo obične bake, žene koje imaju pravo na decu, vrlo često prava koja dobijemo prelaze sve granice. Nakon razdvajanja, imamo pravo da se brinemo o ishrani, odevanju i obrazovanju dece. Niko ne oduzima radost plaćanju obuke, instrukcija i obezbeđivanju krova nad glavom našoj deci. Neke srećnice dobijaju i 150 evra mesečno alimentacije", navela je Rudan između ostalog.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track