JUSIN SIN OKUPLJA ESTRADU KAO PRE 30 GODINA! Đorđe Bulić: Mlade i iskusne zvezde da pevaju i igraju fudbal! SPEKTAKL U NAJAVI
Foto: Printscreen/Instagram, Privatna arhiva

Ima ideju

JUSIN SIN OKUPLJA ESTRADU KAO PRE 30 GODINA! Đorđe Bulić: Mlade i iskusne zvezde da pevaju i igraju fudbal! SPEKTAKL U NAJAVI

Stars -

Lepa Brena, Svetlana Ceca Ražnatović, Zorica Brunclik, Bora Čorba, Momčilo Bajagić Bajaga, Ivan Gavrilović, Jasna Milenković Jami, Mira Škorić, ali i ostali pevači sa estrade mogli bi ponovo da se okupe kao jedno i napune stadion u Železniku, gde su pre tačno 30 godina održali humanitarni koncert o kojem se i dan danas priča.

Džej Ramadanovski, Ivan Gavrilović
foto: Printscreen/Instagram

Tada je organizator tog događaja bio žestoki momak Jusuf Jusa Bulić, a njegov sin Đorđe Bulić ima nameru da ponovi ovu akciju.

Džej Ramadanovski, Ivan Gavrilović
foto: Printscreen/Instagram

- Video sam vest koju ste objavili i odmah sam se vratio u taj period. To je bilo pre 30 godina. Tada je moj otac organizovao humanitarni turnir, a sada bih i ja želeo da probam isto da učinim. Za tako nešto je potrebna ozbiljna organizacija, ali cenim da bi ove ili eventualno sledeće godine moglo da se realizuje. Pored humanitarnog turnira "Jusa Bulić" imam nameru da okupim javne ličnosti koje će pevati, ali i na terenu odigrati fudbal.Isto bi bilo dve ekipe,ukoliko uspemo da napravimo više timova, bilo bi još bolje- priča Bulić i nastavlja:

Đorđe Bulić, FK Železnik
foto: Privatna Arhiva

- Sva sredstva bi išla za decu bez roditelja. Nekada su češće u tom turniru uzeli pevači sa estrade poput Cece Ražnatović, Mire Škorić, Jasne Milenković Jami, Lepe Brene Zorice Brunclik, dakle velika imena. I danas bi oni mogli da okupe pun stadion, a mlađe zvezde da zaigraju fudbal. Ta manifestacija koja je bila 1994. godine je izazvala veliko interesovanje, a verujem da će i ova koju planiramo - poručuje Bulić.

01:12

Ovako je estrda izgledala pre 30 godina

On je,inače,nedavno osnovao i sportsko društvo "Železnik" kojem pripada fudbalski klub "Železnik", ženski fudbalski klub "Železnik" kao i boksersko uduženje "Železnik", dok je fudbalski klub "Radnički" o čemu je Kurir nedavno pisao prepustio bratu Draganu Aci Buliću koji ga vodi.Đorđe je smenjen pre više od šest meseci, a pre toga dve godine nije u ovom klubu.

I dok je Aca skoncentrisan na rijaliti život, njegov mlađi brat je sušta suprotnost.

01:46:44

DIVAN SHOW S02E21 ZA WEB

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track