BRESKVICA SPREMNA ZA MALME! Pevačica osmislila kako će sve da izgleda a ovome će se tek pričati
Foto: Promo

detalji

BRESKVICA SPREMNA ZA MALME! Pevačica osmislila kako će sve da izgleda a ovome će se tek pričati

Stars -

Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica, na pravi način želi da predstavi Srbiju na Evroviziji, a njena pesma "Orlovo gnezdo" trenutno je među favoritima.

Anđela Ignjatović Breskvica
foto: Printscreen TV Prva

Ukoliko ova numera pobedi na festivalu PZE 2024, pevačica će nas u Malmeu predstavljati u narodnoj nošnji koja će biti izrađena specijalno za nju.

- Radi se apsolutno na svakom detalju. Sad je cilj da se Breskvica na najbolji način predstavi na Beoviziji i tu će biti spektakularna. Pesma je tradicionalna, a pevačica zna da poštuje svoju zemlju i takav će stajling i biti - rekao nam je izvor iz tima mlade zvezde, insistirajući na anonimnosti.

Breskvica, Andjela Ignjatovic Breskvica
foto: ATAImages

Pesma "Orlovo gnezdo", s kojom Breskvica predstavlja Srbiju na Evroviziji, izazvala je raznolike i burne reakcije na društvenim mrežama, a pojedinci su otišli toliko daleko da su naziv njene numere doveli u vezu s Hitlerom i optužili je da poziva na genocid nad Albancima na Kosovu.

Breskvica se oglasila na Instagramu.

- Hvala na ovolikoj podršci za Beoviziju. Srbija će biti ponosna ukoliko budem prošla na Evroviziju. Obećavam - napisala je ona.

Kurir.rs

Bonus video:

01:48:30

DIVAN SHOW S02E20 ZA WEB

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track