PRIČALO SE DA SE PREDOZIRALA LEKOVIMA I JEDVA SPASLA: Milica Majstorović se nakon burne prošlosti prošlosti udala za ovog čoveka
Foto: Printscreen YT

na pravom putu

PRIČALO SE DA SE PREDOZIRALA LEKOVIMA I JEDVA SPASLA: Milica Majstorović se nakon burne prošlosti prošlosti udala za ovog čoveka

Stars -

Pevačica Milica Majstorović osvojila je publiku kada se pojavila u muzičkom takmičenju "Operaciji trijum". Pesma "Savršen par" vinula ju je u zvezde, a onda se potpuno povukla iz javnosti.

Milica Majstorović
foto: Printscreen/Youtube

Milica je, naime, posle takmičenja upisala Akademiju umetnosti i diplomirala glumu.

Pisalo se i da je navodno pokušala samoubistvo predoziranjem lekovima, što je ona demantovala, te navela je da je samo previše popila i da su je roditelji našli na podu u kupatilu i odvezli u bolnicu.

Ipak, Majstorovićeva je uporno išla ka svom cilju i počela je profesionalno da se bavi glumom.

Milica Majstorović
foto: Printscreen/Youtube

Gledali smo je u serijama “Žene sa Dedinja” i “Folk”, a najveću pažnju privukla je ulogom u seriji "Nemanjići - rađanje kraljevine“ gde je tumačila lik Jefimije, ćerke Stefana Nemanje.

O njenom ljubavnom životu se takođe dosta spekulisalo, povezivali su je sa Đorđem Miljenovićem, poznatijim kao Skaj Vikler, a pisalo se i o njenoj kratkoj vezi sa sportistom Ivanom Lenđerom, kao i da su se obe romanse završile neslavno.

Milica je sada udata za Đorđa Lazovića, a venčali su se samo nekoliko nedelja nakon što ju je zaprosio.

SOS telefon za pomoć

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org, kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org. Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

01:33:11

SCENIRANJE 21.05.2023. SANJA MARINKOVIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track