NINA ĐOGANI SE LUDO PROVODILA SA UHAPŠENIM MAKROOM I BRAĆOM PANIĆ! Anabelina ćerka u separeu pored dečka koji je podvodio devojke
Foto: Printscreen/Instagram, Printscreen/Tik Tok

NINA ĐOGANI SE LUDO PROVODILA SA UHAPŠENIM MAKROOM I BRAĆOM PANIĆ! Anabelina ćerka u separeu pored dečka koji je podvodio devojke

Stars -

Bahati momak sa društvenih mreža Uroš Panić i njegov brat Miloš učestvovali su u posredovanju prostitucije zbog čega je MUP Srbije raspisao poternicu za njima.

Oni su poznati po šokantnim snimcima na Instagramu i Tiktoku gde divljaju skupocenim automobilima i prave prekršaje, kao i po bahatom ponašanju po prestoničkim klubovima.

braća Panić
foto: Instagram

Kako redovno dele snimke i fotografije iz noćnih provoda, na jednom od snimaka koji su objavili iz jednog kluba vidi se i Nina Đogani, ćerka pevačice Anabele Atijas i Gagija Đoganija.

Nina je bila u društvu bahatih momaka i starleta, te se na snimku vidi kako se zajedno provode. Takođe, pored nje u separeu je bio i Vuk Stanković, koji je uhašen zbog organizovanja prostitucije.

Podsetimo, kako je Kurir nedavno pisao, Nina Đogani, mlađa ćerka Anebele Atijas i Gagija Đoganija, već nekoliko meseci je u vezi sa dečkom, koji se trenutno nalazi u Centralnom zatvoru.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

01:50

PLAŠI SE DA JOJ NE UKRADU TATU Otac Maje Marinković otkrio: Zasad je njih 5 ušlo u rijaliti sa kojima sam bio, a tek će!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track