"TO JE BIO OZBILJAN PAKAO" Sanja Vučić se prisetila momenta kada je bila deo grupe "Huricane" ono što je rekla malo ko je znao
Foto: Damir Dervišagić

"TO JE BIO OZBILJAN PAKAO" Sanja Vučić se prisetila momenta kada je bila deo grupe "Huricane" ono što je rekla malo ko je znao

Stars -

Sanja Vučić talentovana pevačica i plesačica, kada je sa bivšim članicama grupe "Harikejn" predstavljala Srbiju na "Evroviziji", napravila je grešku u koreografiji pred milionima ljudi širom sveta.

Sanja je sada ispričala kako je doživela taj momenat, ističući da je to za nju bio ozbiljan pakao.

Sanja Vučić
foto: ATAImages

- Pogrešila sam koreografiju, trebalo je da čučnem, a ja nisam čučnula. To je bio ozbiljan pakao, taj unutrašnji monolog koji sam ja imala tada, to je bilo jezivo stvarno. Zaboravljam koreografiju u tom trenutku ne znam ni šta posle ide - rekla je Sanja, pa dodala:

- Hvala Bogu da je postavka kamere bila tako da je išla jedna, pa druga, pa treća. Kad je došao moj red, ja sam samo nešto isfolirala i posle sam bila samo u fazonu: "'Ajde sad se saberi brate, ako sad zaboravim sve, mogu da odšetam i odem nazad kući", a hvala Bogu da sam bila u sredini.

Kurir.rs/ Informer / Preneo: M.J.

Bonus video:

00:07

Aleksandar Milić Mili u provodu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track