TEA OTPEVALA "ZA KRAJ", CECA ODMAH ODREAGOVALA! Tairovićka je uvrstila u repertoar, ovo joj je poručila Ražnatovićka
Foto: Nenad Kostić, Ana Paunković, Printscreen/Instagram

TEA OTPEVALA "ZA KRAJ", CECA ODMAH ODREAGOVALA! Tairovićka je uvrstila u repertoar, ovo joj je poručila Ražnatovićka

Stars -

Pevačica Tea Tairović sinoć je nastupila u jednom klubu pred brojnom publikom, a posebnu pažnju privuklo je njeno izvođenje pesme "Za kraj" Svetlane Cece Ražnatović.

Tea Tairović
foto: Nemanja Nikolić

Ova numera, koja je postala hit nakon što je korišćena u filmu "Nedelja" o životu Džeja Ramadanovskog, osvojila je srca ljubitelja folka, a Tea ju je uvrstila i u svoj repertoar.

Njene emotivne i snažne reči brzo su osvojile publiku, a interpretacija koju je Tea Tairović pružila sinoć, dodatno je oduševila prisutne.

Tea je sinoć pred punim klubom izvela ovu pesmu, a snimci njenog nastupa brzo su počeli da kruže društvenim mrežama.

Tea Tairović
foto: Printscreen/Instagram

Njeno izvođenje privuklo je pažnju i same Cece, koja je podelila snimak na svom Instagram profilu, čime je pokazala da je i ona impresionirana izvedbom mlade pevačice. Nakon ove objave mnogi se dive Teinom talentu i emociji koju je iznela kroz pesmu "Za kraj".

Inače, dosta je onih koji smatraju da je ova pesma mnogo bolja u muškoj verziji, koja je takođe otkrivena u pomenutom filmu "Nedelja", gde je interpretira Husein Alijević Husa u ulozi Džeja, uz korigovanje veštačkom inteligencijom, koja je njegovom glasu dodala prepoznatljivu boju muzičke legende.

Džej Ramadanovski
foto: Dragana Udovičić

Iako brojni i muški i ženski izvođači znaju dobro da iznesu ovu pesmu, većina se slaže da je ona baš kao stvorena za Džeja i da zbog toga nosi posebnu emociju, baš kada zvuči kao da je on peva.

Kurir/Republika/Preneo: I.L.

Bonus video:

00:28

ĐANI IZABRAO SVOG PREDSTAVNIKA SRBIJE NA EVROVIZIJI: Pratim Breskvicu od početka, ima prelepe pesme, ŽELIM DA ONA IDE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track