ROKERI, NARODNJACI, ZABAVNJACI I DŽEZERI OSNOVALI BEND, PA SE UDRUŽILI SA SOFROM! Rezultat će vas iznenaditi VIDEO
Foto: Bojan Stevanović

teatar dur

ROKERI, NARODNJACI, ZABAVNJACI I DŽEZERI OSNOVALI BEND, PA SE UDRUŽILI SA SOFROM! Rezultat će vas iznenaditi VIDEO

Stars -

Na našim prostorima mnogo je raznih bendova, ali samo je jedan jedinstven po tome što je sastavljen od muzičara koji imaju potpuno različite afinitete i "specijalnosti", uključujući rokenrol, džez, narodnu, zabavnu i tamburašku muziku - a zvuče kao jedan.

U pitanju je čačanski Teatar Dur, koji je nedavno snimio pesmu "Da zaboravim", čiji je autor njihov basista Nikola Vranić, a za postprodukciju i mastering bio je zadužen naš proslavljeni harmonikaš Aleksandar Sofronijević.

- "Da zaboravim" je Nikola napisao i zamislio je da je ponudi nekom drugom pevaču. Međutim,članovi benda su bili za to da naš pevač Srđan otpeva tu numeru i da to bude pesma Teatar Dura. Nakon snimanja, numera je zainteresovala i ljude iz studija i produkcijske kuće AS StudioTon, koji su uradili postprodukciju i mastering. Snimljen je i spot i započeta je saradnja na obostrano zadovoljstvo - kažu članovi ovog nesvakidašnjeg benda, koji, pored Vranića, čine bubnjar Aleksandar Savić, gitarista Marko Miladinović, tamburaš i pevač Vlade Milovanović, klavijaturista Jovan Tošić, harmonikaš Radovan Đokić, te čak dva vokala - Svetlana Vukomanović i Srđan Zarić.

Aleksandar Sofronijević
foto: Nemanja Nikolić

Inače, Sofronijević je takođe pokazao svoju i svestranost produkcije AS StudioTon saradnjom sa velikim brojem pevača i muzičara iz više žanrova, od Nedeljka Bilkića i Snežane Đurišić, do Sashke Yanx i Jelene Pajić.

Bonus video:

00:36

Promo Sceniranje Harmonika 1

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja