NIKOLINA OPREMA VILU KOJU JE KUPILA S VIDOJEM: Svekar Miša Grof zabranio prodaju, voditeljka sad počela s radovima
Foto: Printscreen/Instagram, Damir Dervišagić

NIKOLINA OPREMA VILU KOJU JE KUPILA S VIDOJEM: Svekar Miša Grof zabranio prodaju, voditeljka sad počela s radovima

Stars -

Vila u zagrebačkom naselju Šestine koju su Nikolina Pišek i njen pokojni suprug Vidoje Ristović napravili s ciljem da u njoj porodično žive, do skoro je zvrjala prazna jer voditeljka nije mogla ni da je proda, a ni da je izda. Sada je, po svemu sudeći, Nikolina odlučila da je opremi i možda baš ona da se u nju useli.

Nikolina Pišek
foto: Printscreen

Nikolina je napravila dogovor sa jednom firmom za uređenje životnog prostora, koja je sada započela s radovima u njenom domu. Presrećna voditeljka objavila je snimak iz kuće u kojem se vidi da su joj stigla pregradna vrata i ormani koje je poručila.

Ono što je svima privuklo pažnju jeste da dom neopisivo liči na vilu koju su Vidoje i ona gradili s obzirom na to da je boja fasade njihove vile bordo, a ista se vidi i na terasi koju je usnimila Pišekova.

Nikolina Pišek
foto: Printscreen/Instagram

Sporna vila jednom je bila predmet prodaje, ali je Vidojev otac, Vitor Ristović poznatiji pod nadimkom Miša Grof sprečio svoju snaju u nameri da se reši ove nekretnine. On je tužbom koju je podneo protiv Nikoline u ime druge, maloletne unuke koju njegov sin ima iz prvog braka, sprečio da vila bude prodata za ponuđenu cenu od 1.700.000 evra. S tim u skladu, Nikolina će morati da sačeka da se proces završi. Voditeljka je, navodno, pokušala i da izda kuću, ali sada vidimo da je odlučila da je opremi.

Prilikom pokušaja prodaje, na sajtu na kojem je bio postavljen oglas pojavio se dopis:

Nikolina Pišek
foto: Printscreen/Instagram

- Zabeležba, spor, tužba 26. oktobra 2022. potvrda, obaveštenje o zaprimljenom elektronskom podnesku u pravnoj stvari između tužiteljke maloletne Ristović Matee i tuženih Ristović Nikoline i maloletne Ristović Une Sofije, koji se vodi pred Opštinskim građanskim sudom u Zagrebu.

Sve ovo jednom prilikom prokomentarisala je Nikolina koja je istakla da ona za sve ima dokaze:

Nikolina Pišek
foto: Printscreen/Instagram

- Jedan taj predmet presuđen je u moju korist, a drugi je još u procesu. Matei nikad nisam osporavala ništa, ali njihove ambicije su malo prevelike. Sad stvarno mogu reći da više nemam porodicu s te strane. Sve je u rukama pravde i pravosuđa. Imam vrlo konkretne dokaze o svemu, tako da ti ljudi rade nepotrebne troškove. Sve ukupno je užasno i tendenciozno s njihove strane da me diskredituju i onemoguće, iako je vrlo jasno šta je po zakonu i šta kome pripada. Međutim, oni pokušavaju da se uguraju u moju svojinu i vlasništvo, a ako ne, onda barem da uspore što je moguće više čitav taj proces kako bi ja izgubila ekonomsku snagu i iscrpela se sudskim procesima što je moguće više. A trenutno imam minimalno osam aktivnih procesa, ako ne i više - rekla je Pišekova tada.

Kurir/Informer/Preneo: I.L.

Bonus video:

00:33

JK otkazala sve obaveze kako bi došla Dragani Mirković na koncert

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja