MUŽ VERICE RAKOČEVIĆ ISPROZIVAO DESINGERICU: Ne moraš više da tražiš degenerike na Jutjubu! Pale TEŠKE REČI
Foto: Printscreen/Instagram, Damir Dervišagić, Petar Aleksić

MUŽ VERICE RAKOČEVIĆ ISPROZIVAO DESINGERICU: Ne moraš više da tražiš degenerike na Jutjubu! Pale TEŠKE REČI

Stars -

Suprug modne dizajnerke Verice Rakočević, kompozitor Veljko Kuzmančević, isprozivao je repera Dragomira Despića Desingericu.

Kuzmančević je pratio "Amidži šou" u kojem je gostovao kontroverzni muzičar, ali mu se, sudeći prema njegovoj objavi na Instagramu njegovo ponašanje, kao i način komunikacije uopšte nije dopalo.

Desinger, Dragomir Despić, Nevena Despić
foto: Printscreen

Veljko je objavio sliku Desingerice kako razgovara s Ognjenom Amidžićem te opleo po njemu:

- - Bajo, j*****, brda g*****, baš do j***, bajo, ne moraš više da tražiš degenerike po Jutjubu da se smeješ, ide uživo, bajo, na tv-u - napisao je Veljko Kuzmančević aludirajući na Desingericin govor.

Veljko Kuzmančević, Desingerica
foto: Printscreen/Instagram

Inače, Despić je gostovao sa suprugom Nevenom, koja i nije bila previše pričljiva, ali je otkrila da je njihova ljubav, koja traje 11 godina, jaka i da su se upoznali kada on nije imao jedan zub.

Njen suprug, za razliku od nje, nije bio ni staložen ni miran, a u jednom trenutku je napravio skandalozan potez. Izvadio je žvaku iz usta i zalepio je za nameštaj, na šta ga je supruga pitala: "Šta to radiš?". Takođe se izuvao i pokazao pocepanu čarapu, što, inače, stalno radi.

Desingerica je ponavljao da je on biznismen, ali je i priznao da nema mnogo novca jer mu se trenutno vraća ono što je uložio, te pokazao polomljen telefon koji nosi.

Bonus video:

07:22

STARS EP243

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track