EVO KOLIKO GODINA IMA BRESKVICA Digla prašinu u regionu pesmom GNEZDO ORLOVO, a karijeru počela s Vojažom na nesvakidašanj način
Foto: Nemanja Nikolić

EVO KOLIKO GODINA IMA BRESKVICA Digla prašinu u regionu pesmom GNEZDO ORLOVO, a karijeru počela s Vojažom na nesvakidašanj način

Stars -

Anđela Ignjatović Breskvica važi za favorita na predstojećoj "Pesmi za Evroviziju", gde će se takmičiti sa pesmom "Gnezdo orlovo". Numera, koja već ima preko 3 miliona pregleda na Jutjubu, digla je veliku prašinu u regionu zbog navodno spornog teksta i okarakterisali je kao "genocidna pasma", što nema veze s vezom.

I sama mlada pevačica se na kraju oglasila povodom toga.

- To je normalno, pogotovo za mene. Uvek kad nešto izbacim, prvo bude haos, pa onda sve kako treba. Ružno je, jako ružno, neki komentari su besmisleni, ali sam ja toliko ponosna na tu pesmu i jedva čekam prvi nastup, da vide kako zvuči uživo jer mi ne veruju kako će to da zvuči - rekla je Breskvica.

Anđela Ignjatović Breskvica, Breskvica
foto: Nemanja Nikolić

Budući da je digla prašinu a da još nije ni otpevala pesmu na takmičenju za Pesmu za Evroviziju, mnogi se pitaju koliko godina ima.

Vojaž, Breskvica
foto: Printscreen7Premijera, PrintscreenYoutube

Anđela je rođena 19. maja 2001. godine i ima 22 godine. Svoju karijeru otpočela je u pratnji tada svog dečka Vojaža. Veliku pažnju privukla je ne samo svojim specifičnim glasom, već i stajlingom i frizurom koji su potpuno autentični i na nivou prave svetske mlade trap zvezde.

Breskvica
foto: Printscreen Amidži šou

Žanrovi koje peva nešto su nalik trap, rep, pop muzike. S tim da ima glas koji se prilagođava i ostalim žanrovima. Ona i Vojaž su se upoznali preko Instagrama tako što je ona prepevavala i kačila na svoj profil njegove pesme.

Njihov raskid pre tri godine razočarao je njihove brojne obožavaoce, a ubrzo nakon toga Breskvica je pronašla novu ljubav. Reč je o Nikoli Stanisavljević, koji je od Anđele stariji osam godina i zaposlen je u policiji.

kurir.rs/kudaveceras.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track