"IDI PA SE LEČI!" Ceca i Mili u žestokom klinču, Marija Šerifović se umešala: Saberi se, jesmo li u obdaništu?
Foto: Damir Dervišagić, Petar Aleksić

prštalo u "zvezdama granda"

"IDI PA SE LEČI!" Ceca i Mili u žestokom klinču, Marija Šerifović se umešala: Saberi se, jesmo li u obdaništu?

Stars -

Poslednja emisija "Zvezde Granda" donela je pravi haos u žiriju i svađu Svetlane Cece Ražnatovića i Aleksandra Milića Milija koji su se počastili žestokim uvredama.

Iako često ume da kontrira kolegama iz žirija, Mili je posebno u ovoj emisiji bio raspoložen za provokacije, pa je opasno zaratio sa Svetlanom Cecom Ražnatović i Marijom Šerifović.

Svetlana Ražnatović Ceca, Aleksandar Milić Mili
foto: Damir Dervišagić, Ana Paunković

Naime, dok je kritikovao pevanje jedne takmičarke iz Cecinog tima, Mili se našao na tapetu koleginica koje nisu birale reči u okršaju.

- Kada si otišla gore, onda si pukla iz sve snage, previše za tu pesmu, nije to to – rekao je Mili, a Ceca se besno nadovezala:

- Pošto smo onima dali šest glasova, ajde da iskasapimo svako buduće dete. Ma, to nema pojma sa životom.

U raspravu se zatim umešala Marija Šerifović koja nije mogla da ostane imuna na Milićeve reči, pa je žestoko odgovorila.

Marija ŠErifović
foto: Kurir tv

- Mili, saberi se! Saša, je l’ smo u obdaništu, šta je bre ovo?

Rasprava Cece i Milija nastavila se i kasnije kroz emisiju, a producent je sve vreme provocirao bivšu saradnicu kako nema argumente, dok mu je ona bez dlake na jeziku uzvraćala.

- Argument ćeš dobiti iste sekunde! Ućuti više, prekini, čoveče! Da li si čuo sa parlamentarno ponašanje u komunikaciji? – govorila je pevačica, dok je Mili dobacivao kako nije u pravu.

Kulminacija sukoba nastala je u momentu kada je Ceca sela na stolicu pred Milija, pa je kroz pesmu i stihove „Idi pa se leči“ nastavila da ga provocira.

Kurir/Blic/Preneo: I.L.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track