"PREKINULI SU JE KADA JE DOŠLO NJENIH 5 MINUTA!" Ljuba i Katarina stali u odbranu Prijovićke: UČINJENA JOJ JE VELIKA NEPRAVDA
Foto: Ata images

KURIR TV

"PREKINULI SU JE KADA JE DOŠLO NJENIH 5 MINUTA!" Ljuba i Katarina stali u odbranu Prijovićke: UČINJENA JOJ JE VELIKA NEPRAVDA

Stars -

U trenutku kada smo pomislili da nakon regionalne turneje, raspordatih 6 arena u Zagrebu, pokorenog Sarajeva, Tuzle i ostalih gradova širom bivše Jugoslavije, Aleksandra Prijović nosi epitet eksjugoslovenske muzičke zvezde i da ima istu popularnost od Vardara do Triglava, poput svekrve Lepe Brene, dobili smo šamar iz Zadra!

Za razliku od Purgera koji su sa oduševljenjem šest noći zaredom pevali „Od istoka do zapada“ , Zadar u maju ove godine neće moći da uživa u hitovima srpke pevačice Aleksandre Prijović. Mediji iz Hrvatske su krivicu svalili na gradonačlenika Zadra Branka Dukića, navodeći da on nije dao dozvolu da se spektakl održi.

Kurir televizija
foto: Kurir televizija

Pevač Ljuba Perućica i bivša voditeljka Katarina Kolozeus gostovali su kod voditelja Ivana Gajića u emisiji Puls Srbije gde su komentarisali ovaj skandal koji je uzdrmao region.

- Muzika ne treba da deli nikoga. Muzika treba da spaja ljude, uz nju se plače, uz nju se veseli. I ne treba da bude razlog da neko bude zabranjen za bilo šta. Mislim da to nije fer. U svakom slučaju, o kome god da se radi, kakva god da je muzika, muzika je dalje muzika - rekao je Perućica.

01:50

PREKINULI SU JE KADA JE DOŠLO NJENIH 5 MINUTA! Ljuba i Katarina stali u odbranu Prijovićke: UČINJENA JOJ JE VELIKA NEPRAVDA

- Videla sam, to je pisalo na naslovnoj Kurira. Baš smo zato i pokrenuli tu temu, jer je baš nepravda. Rekli su nema slobodnih termina. Što je nemoguće i greška je da sada kada je napravila ogroman uspeh koji nikad niko nije napravio. Sada ti nju prekineš kada je došlo njenih 5 minuta - rekla je Kolozeus.

Kurir televizija
foto: Kurir televizija

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

06:10

TAKER NAKON INTERVJUA SA PUTINOM IZNEO 4 ŠOK TVRDNJE: Spomenuo Krim, ulazak ruskih tenkova u Beč i promenu režima u Moskvi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track