"PRIJAVILA SAM SE BEZ CILJA, NISAM NI SANJALA DA ĆE OVO DA SE DESI!" Zorja za Kurir TV: Stvari su krenule da se slažu
Foto: Kurir televizija

KURIR TV

"PRIJAVILA SAM SE BEZ CILJA, NISAM NI SANJALA DA ĆE OVO DA SE DESI!" Zorja za Kurir TV: Stvari su krenule da se slažu

Stars -

Kažu da je svaki početak veoma težak, a to je osetila i bivša učesnica „Zvezda Granda“ Zorja Pajić koja se sa 17 godina doselila u Beograd gde je počela da peva na ulici.

Njen put ide samo uzlaznom putanjom, a sada već drugi put nastupa na pesmi za Evroviziju.

U gostovanju kod voditelja Ivana Gajića, Zorja je govorila:

- Nisam ni sanjala da će sve ovo da se desi. Kada sam svirala i pevala na ulici, nisam sve ovo imala u glavi. Kada sam se prijavila za Zvezde Granda, ja uopšte nisam znala šta radim. Ja sam se prijavila za takmičenje, bez cilja i onda su stvari samo krenule da se slažu jedna za drugom. Ja sam samo ispratila to, nešto mi je bilo teže da shvatim, nešto mi je bilo skroz lako. Ali svakim sledećim korakom nailazim na nove izazove i trudim se da iskoristim znanje od prethodnih, a videćemo sada da li sam ovaj izazov ukapirala i da li ću uspeti da ga rešim - rekla je Zorja.

01:26

PRIJAVILA SAM SE BEZ CILJA, NISAM NI SANJALA DA ĆE OVO DA SE DESI! Zorja za Kurir TV: Stvari su krenule da se slažu

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj devet za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

00:08

Zorja stigla na MAC manifestaciju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track