ZVEZDA REAL MADRIDA OBOŽAVA ACU PEJOVIĆA: Pevač otkrio DETALJE duženja s hrvatskim fudbalerom, čak se i TAKMIČE
Foto: Promo

ZVEZDA REAL MADRIDA OBOŽAVA ACU PEJOVIĆA: Pevač otkrio DETALJE duženja s hrvatskim fudbalerom, čak se i TAKMIČE

Stars -

Pevač Aco Pejović pre nekoliko dana održao je koncert u zagrebačkoj Areni, a za medije je otkrio detalje druženja sa najupešnijim hrvatskim fudbaleom, Lukom Modrićem.

Pejović je omiljen pevač među hrvatskim fudbalerima, a posebno ga obožava Luka Modrić s kojim je porodični prijatelj. Pevač je sada otkrio detalje o prijateljskom odnosu sa zvezdom Real Madrida.

Aco Pejović
foto: Zoran Ilić

- Luka je veliki brat, veliki prijatelj i veliki drug i neko s čijom se porodicom družim. Kad smo se upoznali rekao mi je da sluša pesme, i njegova supruga Vanja. Tako je krenulo, tako da i dan danas. Vanja je prošli put bila na koncertu. Zvala je večeras moju suprugu i rekla - Bilje, želim večeras uživo celi koncert jer su u Madridu nisu mogli da dođu - rekao je Pejović za In Magazin.

Luka Modrić
foto: Denis LOVROVIC / AFP / Profimedia

Najdraža pesma Luki je "Sve ti dugujem", a Aco je ispričao i kako izgledaju njihova druženje.

- Luka je kupio jedan specijalni uređaj koji oni koriste i onda prvi put kad sam došao, rekao sam: 'Nemoj ove mikrofone'. Onda je Vanja pošla, kupili su stvarno neke ozbiljne i onda je sve to druga priča i sad se tu održavaju takmičenja. Ja samo slušam, oni su ti koji se takmiče, uglavnom devojke, dok se muški opuste malo - rekao je Pejović.

kurir.rs/showbuzz.dnevnik.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track