"TEŠKO SAM PODNELA RAZVOD" Goca Tržan otvorila dušu, otkrila da joj je baka bila seoska ISCELITELJKA a ovo joj je skroz POREMETILO
Foto: Kurir televizija

"TEŠKO SAM PODNELA RAZVOD" Goca Tržan otvorila dušu, otkrila da joj je baka bila seoska ISCELITELJKA a ovo joj je skroz POREMETILO

Stars -

Goca Tržan je već dugi niz godina na javnoj sceni i uvek iskreno i otvoreno priča o svemu, bilo da su u pitanju šaljive ili ozbiljne teme, bilo da je u pitanju razvod ili odnos sa sadašnjim suprugom ili čak priča o ćerki. Tako je i ovog puta, Goca Tržan iskreno govori o svom životu, stvarima koje su je menjale, odakle je potekla i gde je šta naučila.

- Mamina baka Rosa je bila seoska isceliteljka - otkrila je Goca, te je ispričala detalje iz detinjstva, kao i to u kojim trenucima i danas pomisli na baku.

Postoje segmenti u životu svakoga od nas koji nas promene, a Goca Tržan kaže:

Goca Tržan
foto: Kurir televizija

- Promenio me rat koji je počeo u Jugoslaviji zato što je moj otac Slovenac, rođen je u Sloveniji, bio je vojno llice.

Prisetila se i devedesetih kada u zemlji nije bila baš sjajna situacija, a onda i grupe "Tap 011".

- Ja idem jugićem, Đole vozi golfa keca i idemo tako na tezgu - prisetila se Goca i dodala:

beer fest, festival piva, 18.8.2021., Tap 011
foto: Damir Dervišagić

- Ja nikada neću zaboraviti spavanje u hotelu u Prištini gde nije bilo prozora, nije bilo ve-ce šolje nego rupa na podu - ispričala je u emisiji Balkansnom ulicom.

Ipak, iako je dosta toga u životu Goce Tržan bilo ili barem deluje da je bilo lako, postoje i oni teški trenuci kroz koje je prošla, a jedan od njih je kako kaže, razvod.

- Teško sam podnela razvod, ne zato što mi je nedostajao čovek nego zato što sam morala da naučim sebi da orpostim toliku grešku, da toliko neke stvari nisam videla.

kurir.rs/blic/preuzeo I.L.

Bonus video:

00:13

Hrvatskom se orilo Odakle si sele

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track