ONA ĆE ZAMENITI SANJU KUŽET! Ovo je nova voditeljka Zvezda Granda: Pevačica je, a njen privatni život privlači pažnju javnosti!
Foto: Printscreen/Zvezde Granda

jedno vreme nije bila prisutna na estradi

ONA ĆE ZAMENITI SANJU KUŽET! Ovo je nova voditeljka Zvezda Granda: Pevačica je, a njen privatni život privlači pažnju javnosti!

Stars -

Nekadašnja pevačica i voditeljka Ana Sević, kako prenose mediji, zameniće Sanju Kužet.

Ana Sević koja se takmičila u muzičkom talent šou programu "Zvezde Granda", ponovo se vraća na tu scenu, ali ovog puta navodno kao voditeljka.

Ana Sevic
foto: Sonja Spasić

Inače, Ana je sa kolegom Milanom Mitrovićem pre nekoliko godina vodila sličan format za decu "Neki novi klinci".

Ana Sević
foto: Petar Aleksić, Instagram

- Dugo se razmišljalo ko bi mogao da da zameni Sanju Kužet i bilo je nekoliko dama u opticaju. Međutim, odluka je pala na Anu Sević. Ona se pokazala kao dobar izbor, a njen privatan život takođe privlači pažnju javnosti, pa je Ana uvek prisutna u medijima- kaže izvor za medije.

Podsetimo, Ana Sević se 2010. godine takmičila u "Zvezdama Granda", a onda je njen život krenuo potpuno drugim pravcem. Godinama je bila u braku sa Darkom Laziće sa kojim ima ćerku Lorenu, te se posvetila privatnom životu.

Darko Lazić, Ana Sević
foto: Printscreen/Premijera, Printscreen/Instagram

S vremena na vreme je snimila po koju pesmi, a onda se u međuvremenu razvela od Lazića i udala za Daniela Nedeljkovića sa kojim ima ćerku Senu i sina Simeona.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

00:36

Mira Škorić gost na koncertu Dragane Mirković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track