ŽELIM KARLEUŠI DA POBEDI SEBE! Olivera Kovačević progovorila o ZABRANI na RTS: Ne nastupa na PZE iz jednog razloga! (VIDEO)
Foto: Kurir Televizija, Nemanja Nikolić

KURIR TV

ŽELIM KARLEUŠI DA POBEDI SEBE! Olivera Kovačević progovorila o ZABRANI na RTS: Ne nastupa na PZE iz jednog razloga! (VIDEO)

Stars -

Urednica i supervizorka izbora "Pesme za Evroviziju", Olivera Kovačević gostovala je u emisiji Puls Srbije kod Ivana Gajića i tom prilikom prilikom progovorila o navodima da je Jeleni Kareleuši zabranjen nastup na RTS.

- Kareluša nije zabranjena na RTS! Znam da je gostovala u nekoj emisiji. Mi nikoga nismo zabranili. Ja bih jako volela da se Jelena Kareluša prijavi za Evroviziju.

01:08

ŽELIM KARLEUŠI DA POBEDI SEBE! Olivera Kovačević progovorila o ZABRANI DIVE na RTS: Ne nastupa na PZE iz jednog razloga!

Rekla je da razume njen razlog zašto ne želi da učestvuje na Pesmi za Evroviziju iako mnogi fanovi to priželjkuju:

- Ja mogu da je razumem. Kao umetnica takvog kalibra njoj ne odgovara da se takmiči. Ja znam da je uvek problem sa ostvarenim izvođačima i velikim zvezdama da se oni sad prijavljuju na neki festival gde su neki mladi i klinici. Ali meni je racimo jako drago bilo kada se Neda Ukraden prijavila za pesmu Evrovizije. Neda je zvezda par ekselans jugoslovenskih prostora. Ona je tu videla neku drugu priliku za promociju među mladim svetom. Ja bih volela da ona pobedi sebe i da se prijavi na Pesmu za Evroviziju.

Ivan Gajić
foto: Kurir Televizija

Kurir.rs

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj devet za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Bonus video:

00:04

JK kao prava diva na reprizi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track